Főoldal Játékok Next-gen változatot kap a The Witcher III
Játékok

Next-gen változatot kap a The Witcher III

Nem lehet nem imádni a CD Projekt RED-et.

552

A generáció, és egyben a történelem egyik legjobb játéka, a The Witcher III: Wild Hunt 5 éve jelent meg, népszerűsége azonban mai napig töretlen. Első kiadása óta gazdagodott két teljes értékű, és számtalan kisebb kiegészítővel, majd megkapta Game of The Year Edition kiadását is. Ezek után azt hihettük, a CD Projekt RED teljes erővel a Cyberpunk 2077-re koncentrál majd, de egy váratlan bejelentéssel jelezték, nem felejtették el legsikeresebb címüket.

A stúdió saját honlapján jelezte, hogy Geralt legnagyobb kalandja megkapja a felturbózott, next-gen változatát valamikor a következő év során. Ahogy a bejelentésben olvasható, látványbeli és technikai újításokat várhatunk, amelyek igazodnak az új konzolok lehetőségeihez és az új közönség igényeihez. Xbox Series X és PlayStation 5 mellett PC-re is kiadják a felskálázott verziót, ami külön is megvásárolható lesz. Erre azonban nincs szükség, ha PS4, Xbox One vagy PC verziótok már van a játékból, ugyanis a jelenlegi változatok egy ingyenes frissítés formájában frissülni fognak és megkapják az összes újítást. Rendkívül korrekt lépés ez a részükről, főleg annak tudatában, hogy a fejlesztők sorra emelik az új gépekre fejlesztett játékok árait.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...