Főoldal Játékok Nemsokára új The Last of Us 2 előzetest kapunk!
Játékok

Nemsokára új The Last of Us 2 előzetest kapunk!

A GameStop menedzseri konferenciáján a beavatottak egy új előzetest láthattak a The Last of Us 2-ből.

694
tlou2

A GameStop menedzseri konferenciáján a beavatottak egy új előzetest láthattak a The Last of Us 2-ből.

A The Last of Us 2 kapcsán talán úgy érezhetjük, hogy nem történik az ég világon semmi. A tavalyi E3-on láthattunk utoljára előzetest róla, azonban a megjelenési dátum és a további részletek még mindig nem tisztázottak. Valószínűleg egy ideig így is fog maradni, ugyanis mint azt már elkotyogták a már dátumot kapott Death Stranding, a sokkal kevésbé mutogatott Ghost of Tsushima és a már említett zombis kaland is meg fog érkezni PS4-re.


Nyilván nem szeretnék elvenni a teret Kojima új őrültsége elől, azonban úgy néz ki elkezdtek mozgolódni a dolgok Ellie (és Joel?) új kalandja körül. A GameStop világhírű bolthálózatának vezető beosztású emberei láthattak egy még be nem mutatott előzetest belőle. Az egyik résztvevő Twitteren osztotta meg a képet és egy pár gondolatot is. Szerinte a clickereket (ebben a világban így hívják a zombikat) fel lehet használni a saját boldogulásunkra is. Megemlítette továbbá, hogy teljes mértékben sötétben volt az egész bemutató, csupán a lámpára és a tűz fényére hagyatkozhattak. Feltűnt tovább a legendás Troy Baker is, aki Joel-nek ad hangot.

Arra kérdésre, hogy a nagyközönség mikor is láthatja majd ezt az előzetest egy kevésbé stabil “hamarosan” hangzott el válaszként. Az első játék megjelenésének dátumát (szeptember 26) a fejlesztők csupán “outbreak day”-ként nevezték el, ami már nagyon a nyakunkon van. Jó lehetőség a bemutatásra még a két hét múlva esedékes Tokyo Game Show vagy az október 30-án startoló Paris Game Week is.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Last of Us
Sorozatok

Rövidebb lesz a The Last of Us második évada

Craig Mazin meg is indokolta döntésüket.

Days Gone
PlayStation

Kiderült, hogy miért nem kaphat folytatást a Days Gone

A Sony sosem rajongott igazán a zombis játékért.

Stellar Blade
PlayStation

Várakozáson felül teljesített a Stellar Blade, tervben van a PC-s változat

A Shift Up új PS5 exkluzív játéka hangos siker lett, folytatások is...