Nemsokára új The Last of Us 2 előzetest kapunk!

A GameStop menedzseri konferenciáján a beavatottak egy új előzetest láthattak a The Last of Us 2-ből.

A GameStop menedzseri konferenciáján a beavatottak egy új előzetest láthattak a The Last of Us 2-ből.

A The Last of Us 2 kapcsán talán úgy érezhetjük, hogy nem történik az ég világon semmi. A tavalyi E3-on láthattunk utoljára előzetest róla, azonban a megjelenési dátum és a további részletek még mindig nem tisztázottak. Valószínűleg egy ideig így is fog maradni, ugyanis mint azt már elkotyogták a már dátumot kapott Death Stranding, a sokkal kevésbé mutogatott Ghost of Tsushima és a már említett zombis kaland is meg fog érkezni PS4-re.


Nyilván nem szeretnék elvenni a teret Kojima új őrültsége elől, azonban úgy néz ki elkezdtek mozgolódni a dolgok Ellie (és Joel?) új kalandja körül. A GameStop világhírű bolthálózatának vezető beosztású emberei láthattak egy még be nem mutatott előzetest belőle. Az egyik résztvevő Twitteren osztotta meg a képet és egy pár gondolatot is. Szerinte a clickereket (ebben a világban így hívják a zombikat) fel lehet használni a saját boldogulásunkra is. Megemlítette továbbá, hogy teljes mértékben sötétben volt az egész bemutató, csupán a lámpára és a tűz fényére hagyatkozhattak. Feltűnt tovább a legendás Troy Baker is, aki Joel-nek ad hangot.

Arra kérdésre, hogy a nagyközönség mikor is láthatja majd ezt az előzetest egy kevésbé stabil “hamarosan” hangzott el válaszként. Az első játék megjelenésének dátumát (szeptember 26) a fejlesztők csupán “outbreak day”-ként nevezték el, ami már nagyon a nyakunkon van. Jó lehetőség a bemutatásra még a két hét múlva esedékes Tokyo Game Show vagy az október 30-án startoló Paris Game Week is.

Total
11
Shares
Previous Article
Miss America

A Marvel Studios már a fiatal Bosszúállók- és Miss America-filmeken dolgozik

Next Article

Megkérkezett a Collection of Mana

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!