Nem voltak valósak a Dying Light 2 megjelenésével kapcsolatos pletykák

Másik időpontban fog érkezni a Techland új játéka.

A mai nap elején egy lelkes rajongó rábukkant egy online áruházban a Dying Light 2 listázására, ami természetesen csak helyfoglaló árat tartalmazott és ez jelezve is volt a címében. Innen gondolható lett volna, hogy a kiírt megjelenési dátum is csak hasonló szerepet szolgál, azonban nem a szokásos formában, az év utolsó napjára volt ez feltüntetve, hanem egészen pontosan májusi dátum lett kiírva.

Innen nagyon gyorsan kezdtek terjedni a pletykák, hogy bizony ez már a valós dátum lehet és a bolt jobban tudhatja ezt, mint mi. Nem is kellett sokat várni, amíg ez eljutott a Techland-es srácokhoz is, ők meg szépen megcáfolták. A hivatalos vélemény alapján ez nem a valós dátumot jelöli. Így tehát a hivatalos twitter poszt már kizárta a május 25-öt.

Mikor is fog akkor érkezni? Tavaly tavasszal megjelent egy belsős szivárgás, ami a játék körüli felfordulást írta le a stúdión belül, továbbá arról is tájékoztatott, hogy az eredeti startot tavaly év végére tervezték, azonban ezt több ok miatt el kellett tolni. Nagyon valószínű, hogy most tavasszal már látni fogjuk a Techland új alkotását, de a megjelent hírekre alapozott véleményünk szerint, legkésőbb a nyár folyamán tiszteletét fogja tenni. Csak reménykedni tudunk, hogy teljesen kész állapotban fogják kiadni és nem lesz belőle a következő Cyberpunk

Total
1
Shares
Previous Article
WandaVision

A WandaVision legújabb klipje lerántotta a leplet, hogy mi történik a valóságban

Next Article
Top Gun: Maverick

A Top Gun: Maverick nem eladó, csak és kizárólag a mozikban fogják bemutatni

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!