Főoldal Játékok Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete
Játékok

Nem, nem lesz 310 GB a Call of Duty: Black Ops 6 mérete

Az Activision tisztázta az új Call of Duty fájlméretéről szóló pletykákat.

333
Call of Duty: Black Ops 6
Forrás: Activision

Június 9-én mutatta be a Microsoft és az Activision a Call of Duty: Black Ops 6 játékot az Xbox Games Showcase keretében. Az új rész kampánya az Öbölháború korszakában játszódik és a multiplayer is ígéretesnek tűnik. Azonban több játékos nehezményezte, hogy az előrendelői oldalakon a játékhoz megjelölt szükséges tárhely közel 310 GB-ot mutat, amely hatalmas. Többen kiakadtak rajta és szóvá tették, végül az Activision öntött tiszta vizet a pohárba.

Az Activision egy hivatalos X bejegyzésben magyarázta, hogy mit kell tudni a Call of Duty: Black Ops 6 fájlméretéről. A poszt szerint az előrendelői oldalakon feltüntetett 309,85 GB-os tárhely nem a Black Ops 6 méretét jelenti. Ezt a méretet abban az esetben kell érteni, ha a gépünkön egyszerre van feltelepítve a Modern Warfare II, a Modern Warfare III, a Warzone, a Black Ops 6 és minden egyéb releváns tartalom, csomag, beleértve a nyelveket is.

Az új Call of Duty játékok egy ideje egy közös platformról érhetők el és futtathatók, ami Call of Duty HQ néven fut. A platformon külön telepíthetők és vásárolhatók a korábbi részek, kampányok, multiplayer módok. De nem szükséges, hogy mindegyik egyszerre meglegyen. Az Activision megerősíti, hogy a Black Ops 6 megjelenéskor letölthető lesz anélkül, hogy a korábbi játékok vagy nyelvi csomagok fent lennének a gépünkön. A játék tényleges méretét és a PC-s gépigényt majd később közlik. A Call of Duty: Black Ops 6 október 25-én jelenik meg PC-re, PS4-re PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S konzolokra, továbbá már a megjelenés napján benne lesz a Game Pass előfizetésben.

Call of Duty: Black Ops 6
Forrás: Xbox
Szerző
Faragó Dániel

Gamer, videójátékos újságíró és Star Wars rajongó. Akkor került kapcsolatba a játékokkal, amikor először a kezébe adták a Rogue Squadront és a Tomb Raidert. 2019-ben kezdett el videójátékokról írni a Ziro.hu oldalán, majd ezt kibővítve folytatta a Rebo.hu szerkesztőjeként.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

S.T.A.L.K.E.R. 2
BREAKINGXbox

Csúszik a S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenése

Két hónappal később térhetünk vissza a Zónába.

Game Pass Ultimate
Xbox

A Microsoftnak a bíróságon kell felelnie az emelt Game Pass árakért

Az amerikai versenyhivatal ezúttal az új Game Pass ára miatt perelt.