Főoldal Játékok Nem lesz helyi CO-OP a Marvel’s Avengersben
Játékok

Nem lesz helyi CO-OP a Marvel’s Avengersben

Sajnos kimarad a helyi co-op lehetősége a nem is olyan sokára megjelenő Bosszúállók játékból.

508

Sajnos kimarad a helyi co-op lehetősége a nem is olyan sokára megjelenő Bosszúállók játékból.

Vannak remek helyi cooperatívra tervezett alkotások. A Way Out példának okáért igazán szórakoztatóra sikeredett, tényleg az a lényeg, hogy egy társadat felkarolva együtt szöktök meg a börtönből. Nem ugyanez a kategória, de a Sony-nak is vannak egészen jó játékai a témában, amelyek a PlayLink-et támogatják. Ha nem is pont ugyan ilyeneket, de egy hasonlót el tudnánk képzelni Marvel hősökkel is, nem igaz?

Ne örüljünk, a közeljövőben nem lesz ilyenre lehetőségünk. A Crytal Dynamics elárulta, hogy a Marvel’s Avengersből teljes egészében ki fog maradni a helyi co-op lehetősége. Természetesen internetes co-op lesz, azonban azzal sem tudjuk majd a kampány fő küldetéseit csinálni, hiszen az teljes mértékben egyjátékos élményre lett kihegyezve. Nem feltétlenül rossz ez, hiszen sokkal jobb karakter interakciókat tudnak belevarázsolni, és még az is meglehet, hogy egy nagyon érdekes és tartalmas sztorival leszünk elkápráztatva.

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”Ez is érdekelhet…” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”recent_posts” orderby=”rand”]

Nektek mi a véleményetek? Nagyon hiányozni fog számotokra egy olyan lehetőség, hogy helyben tudjatok játszani a Marvel hősökkel akár többen is?

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Aliens vs. Avengers
Másvilág

A Marvel összeereszti a Bosszúállókat a Xenomorphokkal a képregényekben

Már nagyon várták a rajongók, hogy a Bosszúállók és a Xenomorph összecsapjon.

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?