Wide Screen
Image default
Gamer

Nem lesz helyi CO-OP a Marvel’s Avengersben

Sajnos kimarad a helyi co-op lehetősége a nem is olyan sokára megjelenő Bosszúállók játékból.

Vannak remek helyi cooperatívra tervezett alkotások. A Way Out példának okáért igazán szórakoztatóra sikeredett, tényleg az a lényeg, hogy egy társadat felkarolva együtt szöktök meg a börtönből. Nem ugyanez a kategória, de a Sony-nak is vannak egészen jó játékai a témában, amelyek a PlayLink-et támogatják. Ha nem is pont ugyan ilyeneket, de egy hasonlót el tudnánk képzelni Marvel hősökkel is, nem igaz?

Ne örüljünk, a közeljövőben nem lesz ilyenre lehetőségünk. A Crytal Dynamics elárulta, hogy a Marvel’s Avengersből teljes egészében ki fog maradni a helyi co-op lehetősége. Természetesen internetes co-op lesz, azonban azzal sem tudjuk majd a kampány fő küldetéseit csinálni, hiszen az teljes mértékben egyjátékos élményre lett kihegyezve. Nem feltétlenül rossz ez, hiszen sokkal jobb karakter interakciókat tudnak belevarázsolni, és még az is meglehet, hogy egy nagyon érdekes és tartalmas sztorival leszünk elkápráztatva.

Nektek mi a véleményetek? Nagyon hiányozni fog számotokra egy olyan lehetőség, hogy helyben tudjatok játszani a Marvel hősökkel akár többen is?

Még több a témában...

Bosszúállók 4. – Ty Simpkins visszatér a Vasember 3.-ból

Kévés Bence Mihály

Brie Larson hezitált azon, hogy elvállalja-e a Marvel kapitány szerepet

Kévés Bence Mihály

David Leitch a Deadpool rendezője szívesen rendezné a Penge-rebootot

Nagy Richárd

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább