Wide Screen
Image default
Játékok

Nem kell aggódnunk a Final Fantasy VII Remake megjelenése miatt

Legalábbis erről tájékoztat a Final Fantasy VII Remake hivatalos Twitter fiókja.

Legalábbis erről tájékoztat a Final Fantasy VII Remake hivatalos Twitter fiókja.

A Final Fantasy VII Remake kétséget kizáróan az egyik legjobban várt játék idén. A Square Enix, 1997-ben még Squaresoft-ként készítette debütáló játékaként, az akkor egyik legnépszerűbb konzol, a Sony PlayStation egyik exkluzív címeként. A játékot fogták a japánok és egy az egyben újradolgozták a jelen generációs követelményeknek és igényeknek megfelelően. A készítők a napokban egy újabb üzenetet osztottak meg a Remake hivatalos Twitter fiókja által. E szerint a jelenlegi járványhelyzetre való tekintettel, már kiszállították a forgalmazóknak a fizikai példányokat Európában és Ausztráliában. A világ egyéb részein a héten kezdik meg a terítést.

Az említett hírek kapcsán, a játék hazai forgalmazója, a CENEGA Hungary Kft. ügyvezetője, Daubner Tamás az alábbiakat szeretné közzétenni:

Biztosíthatunk mindenkit, hogy a Capcom, a SEGA és Square Enix is azon dolgozik, hogy a következő hetek megjelenései mind időben a kiskereskedelmi partnereinkhez kerüljenek. A Final Fantasy VII Remake és a Resident Evil 3 játékok kiemelt fontosságúak a tavaszi katalógusunkban, ezért a megjelenésre megpróbáljuk eljuttatni ezen termékeket minden partnerünkhöz, az utóbbi például már szinte mindegyikük központi raktárába megérkezett. Ugyanígy azon vagyunk, hogy a Final Fantasy VII Remake is időben érkezzen, külön figyelmet fordítva arra, hogy április 10-e Nagypéntek, így az előrendelők még az ünnepnap előtt átvehessék a terméket.
Daubner Tamás – CENEGA Hungary Kft.

Tehát fel a fejjel, nem hagynak minket friss megjelenés nélkül és mindenkinek lesz mivel elütnie a hirtelen jött, rengeteg szabadidejét!

Még több a témában...

Beleleshetünk a DOOM Eternal első kiegészítőjébe

Sinka Tamás

Jack Black csatornáján élesben mozog a Psychonauts 2

Szarka Roland

JÁTÉKTESZT: Horizon: Zero Dawn Complete Edition PC

Sinka Tamás

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat