x
Close


Közelgő események

Játékok

Nem fog érkezni DLC a The Last of us Part II kapcsán

Jason Schreier információi alapján nem szabad rá számítanunk a közeljövőben.

Nem fog érkezni DLC a The Last of us Part II kapcsán
  • PublishedApril 18, 2021

Rengeteg hír és pletyka járt manapság arról, hogy a Naughty Dog remekművéhez nemcsak egy “sima” multiplayer fog érkezni, hanem standalone lesz és megtoldják egy kisebb sztori DLC-vel is.  Ez a korábbi elmondások szerint Abby történetét mesélte volna el részletesebben az első és a második rész között, azonban a legújabb információk alapján sajnos nem szabad ennek az érkezésére számítanunk a közlejövőben. 

Ezt a hírt maga Jason Scherier mondta el, aki nem is olyan régen készített, egy többek szerint megosztó riportot a Sony belsős ügyeivel kapcsolatosan. Ebben arra tért ki, hogy sajnos nem készül folytatás a Days Gone-hoz és hogy a japánok manapság inkább már csak a bejáratott szériáikra fognak koncentrálni a nagyobb összegekkel. Ennek a fajta hozzáállásnak esett áldozatul rengeteg ígéretes projekt is.

Ide tartozik a TLOU2-nek a DLC-je is, ami Schreier szerint egy ponton tervben volt és valamilyen szinten készült is, de ez sosem csúcsosodott ki materiális dolgokban. Jelenleg ehelyett a TLOU2 többjátékos módján dolgozik a csapat egyik fele, míg a másik a The Last of Us 1 teljes újrázásával van elfoglalva. A remake, ha igazak a hírek majd csak PS5-re érkezik majd és eléggé fel lesz dobva grafikailag. Ezekkel a hírekkel vág egybe egyébként egy régebbi Neil Druckmann nyilatkozat is, miszerint nem terveznek DLC-t kiadni ehhez a történethez.

The Last of Us
Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.