a
FőoldalFilmekNem dübörögnek a jegyeladások a Warcraft film körül

Nem dübörögnek a jegyeladások a Warcraft film körül

Sajnos nem teljesít jól a Warcraft játék a mozivásznon. A vártnál jóval kevesebben nézték meg eddig a moziban.

Sokan arra számítottak, hogy a Box Officet elviszi az első hétvégéjén, de a jelen állás szerint nagyon távol áll ettől. A Universal Pictures és a Blizzard Entertainment közös filmjéről több elemző is úgy gondolja, hogy csak a harmadik helyet húzhatja debütálás hetén. A filmet több, mint 160 millió dollárból készítették, és a jelen lelkesedés tudtában sokára fog megtérülni a stúdiónak. Számokban kifejezve csak 30 millió dolláros bevételre saccolnak a nyitó hétvégéjén.

A filmet mi is megnéztük, több szemszögből is írtunk már róla. Még nem merjük leírni, hogy bukás lenne a film, korai még erről beszélni, de baj van. Sajnos a filmet a sok kritikus, olykor elég bizarr és bullshit cikkekkel gyengítették. Mi drukkolunk, hogy feltámadjon a Warcraft. Sok múlik a nézőkön, s hogy mennyit hoz a konyhára a film. Ha a számok alul teljesítenek, akkor a trilógia meghiúsul, s nem kap több részt a WoW.

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.