The Suicide Squad

Nem csalás, Margot Robbie tényleg megcsinálta a The Suicide Squad egyik leglátványosabb trükkjét

Még a rendezőt is meglepte, amikor Harley Quinn lábával ellopta a kulcsot.

Sok érv szól a The Suicide Squad kiválósága mellett – de sokan nem látják ezeket -, amiért megéri beülni és megnézni a filmet, hiszen a DC Moziverzum egyik legjobb alkotásáról beszélünk. Nagyszerű karaktereket ismertünk meg, de talán mindenki nagy kedvence, Harley Quinn mutatta be a film egyik legelbűvölőbb mutatványát, amit maga Margot Robbie hajtott végre dublőr és trükkfelvételek nélkül.

Múlt hónapban a Jimmy Kimmel Live műsorban James Gunn rendező és John Cena mellett Margot Robbie is jelen volt, amikor Az Öngyilkos osztag legőrültebb mutatványáról tartottak egy rövid ismertetőt. Azt a jelenetet emelték ki, amiben Harley Quinn megöli az egyik fogvatartóját, majd lábával elveszi a lakat kulcsát, hogy később ismét lábával kioldja a fejénél lévő bilincset. S mindezt maga a színésznő csinálta trükkfelvétel és kaszkadőr nélkül. A stábot, köztük a rendezőt is sokkolta a mutatvány.

Gunn nem tudott mást mondani, mint megdicsérte a színésznőt, hogy segítség nélkül megcsinálta a jelenetet. A direktor azt is megerősítette, hogy nem használtak kaszkadőrt a felvételen, végig Robbie látható a menekülés alatt. Ez azért várt megerősítésre, mert Robbie jelmeze eltakarja a színésznő arcát a trükk egyik pillanatban, így nem volt nyilvánvaló, hogy őt látjuk vagy valaki mást.

[Robbie] olyan, mint egy élő svájci bicska… és egészen elkésztő nézni azt a jelenetet, ahogy fejjel lefelé fordul. Annyira boldog voltam, hogy működött, és megbabonázott. Majd aztán mikor beültem a vágószobába, és akkor vettem észre, hogy a mandzsettája a ruhán kitakarja az arcát, ezért úgy néz ki, mintha egy kaszkadőrt látnánk. Ezt sajnálom a legjobban.James Gunn
The Suicide Squad

Bár anyagilag a The Suicide Squad hatalmas bukás a stúdiónak, legalábbis perpillanat nem látni, hogy menthető a helyzet. James Gunn korábban úgy fogalmazott, hogy az életét mentette meg. Kreatív szempontból segített neki újjászületni a film, és újra felfedezni az okát, amiért belevágott a filmkészítésbe. A film első hétvégén alig több mint 26,5M dollárral nyitott a pénztáraknál, ami messze elmaradt minden várakozástól. Ebben szerepet játszott a delta variáns és az HBO Max online platform bemutatója is, ahol az előfizetők ingyen nézhették meg a filmet. A hibrid-modellt azonban még korai leírni, ugyanis ez volt a második legnézettebb volt premier az HBO Maxen az indulástól eltelt idő alatt.

Total
45
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

Sejtésünk eddig is volt, de Brie Larson most megerősítette, hogy forog a The Marvels

Next Article
Pindúr Pandúrok

Közvetlenül a Pindúr Pandúrok újraforgatása előtt lelépett Sziporkát játszó Chloe Bennet

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!