Nem a netes szivárgással kezdődött az Epic Game Store ingyenes játékainak listája

A Dying Light helyett a Cities Skyline lett az első beszerezhető alkotás.

Nem is olyan régen elkezdett terjedni az interneten egy lista, amelyik az Epic Game Store karácsonyi ingyenes játékait tartalmazta. Mint tudhatjuk, a launchert népszerűsítve sokszor dobnak be a közösbe egy-két jó címet, amelyeket aztán ha beszereztünk megtarthatjuk életünk végéig. Az alábbi képen minden eddiginél erősebb felhozatalt mutattak, már-már hihetetlenül jó címekkel.

Tartalmazta többek között az Assassin’s Creed Origins-t, a The Witcher 3-t, a Borderlands 3-t és még a Horizon Zero Dawn számítógépes változatát is. Nem nehéz belátni, hogy ez elég erős vállalás lett volna még az Epic-től is. 

A tegnapi napon azonban kezdetét vette a promóció és az első játék, amelyik megjelent benne, a Cities Skyline volt. Ezt a keményvonalas városépítős játékot egészen 5 óráig még be tudjátok szerezni, azonban utána jön majd a következő alkotás. Így már szinte biztossá vált, hogy nem a megszellőztetett lista lesz majd az idei karácsonyi felhozatal, ugyanis az december 17-én a Dying Light-tal kezdődött volna. Szomorúságra semmi ok, hiszen már most egy minőségi játékot kaptunk tőlük.

Egy sokkal hitelesebb forrás szerint az alábbi címekre számíthatunk még mindenképpen. December 23-án a Tropico 5-öt zsákolhatjuk be ingyen, december 24-én az Inside-ot még december 31-én a Jurassic World Evolution-t. Természetesen kezeljük ezt is egy kis kétkedéssel, viszont sokkal biztosabb és hihetőbb információk ezek, mint a képes szivárogtatás alanyai.

Total
389
Shares
Previous Article
Mission: Impossible

Tom Cruise őrjöngése miatt legalább 5 ember felmondott a Mission: Impossible 7. stábjából

Next Article

Eltűnt a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store kínálatából!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!