Wide Screen
Image default
Filmek

Négyórás rendezői változat érkezik a Volt egyszer egy Hollywoodból

Minden bizonnyal hamarosan láthatjuk Tarantino verzióját is.

Minden bizonnyal hamarosan láthatjuk Tarantino verzióját is.

A rendező már a film bemutatója előtt beszélt arról, hogy rengeteg, szerinte igencsak érdekes jelenet maradt a vágóasztalon, így hamar felmerült a rendezői változat lehetősége, a rajongók pedig rögtön lelkesek lettek ezzel kapcsolatban. A film legutóbbi sajtórendezvényén a megjelentek kérdéseket tehettek fel Tarantinonak, illetve a két főszereplőnek, Brad Pittnek és Leonardo DiCapriónak.

Quentin Tarantino rendező a feltett kérdésekre így fogalmazott:

Tim Rothamanhez (a Sony igazgatója- a szerk.) fordultunk tanácsért. Elmondtuk, hogy bár mi nagyon szeretjük a hosszú verziót, nem vagyunk benne biztosak, hogy a széles közönség szívesen végigülne-e egy ilyen hosszúságú filmet. Úgy gondoltuk, talán Tim tud nekünk segíteni.

A négyórás változat lehetősége nem most merült fel először, ám ez alkalommal Tarantino sokkal egyértelműben fogalmazott, Brad Pitt felvetésére, ugyanis elmondta, hogy a verzió készen van, és jó esély van rá, hogy egy éven belül láthatjuk is majd. Nem ez lenne ez első eset, hogy a legendás direktor plusz adalékokkal látja el a munkáit, készült ugyanis ilyen a Kill Billhez, illetve az Aljas Nyolcashoz is.

Volt egyszer egy... Hollywood

A film kidolgozása ez esetben is igencsak részletes volt, a történet során megjelenő sorozatból például megírt öt részt is Tarantino, ennek a szériának az elkészülésére egyébiránt még mutatkozik is esély.

A Golden Globe-díjátadó egyik nagy nyertese volt a Volt egyszer egy Hollywood, így minden bizonnyal az Oscaron is jó eséllyel indul majd.

Még több a témában...

Tarantino írja és rendezi a Bounty Law-sorozat összes epizódját

Vigh Martin

Tarantino mégsem készít Star Trek-filmet

Vigh Martin

KRITIKA: Volt egyszer egy… Hollywood

Kurdics Zoltán Gábor

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat