x
Close


Közelgő események

Játékok

Ne számítsunk se új Metro, se Saint Row részre a Koch Media prezentációjában

Ahogyan a régóta várt Dead Island 2 sem teszi majd tiszteletét a műsorban.

Ne számítsunk se új Metro, se Saint Row részre a Koch Media prezentációjában
  • Publishedjúnius 4, 2021

Végre itt az évnek azon szakasza, amikor is el leszünk kényeztetve játékhírekkel. Mind az E3-on, mind a Summer Game Fest 2021 a jövő héten veszi kezdetét, így már el is kezdtek bizonyos hírek szivárogni egyes kiállítóktól. A Koch Media is a prezentálók között lesz és sajnos elég rossz hírekkel tették helyre a várakozásainkat.

A DeepSilver tette közzé twitteren, hogy ugyan az anyacégük ténylegesen a kiállítók között lesz, azonban nem szabad tőlük várnunk semmit sem a következő Metro-ról, vagy a Saints Row-ról, de még a Dead Island 2-ről sem. Nagyjából így a legnagyobb sorozataikat lőtték ki az esetlegesen bemutatandó dolgok közül. Így már tényleg nem tudjuk, lesz-e valami nagyobb dobásuk a műsor kapcsán. 

Rengeteg érdekességet fog tartogtani azonban ezeken kívül is a jövő hét számunkra, ugyanis Jeff Grubb kijelentette, hogy bizony láhatjuk majd a Summer Game Fest 2021 keretei között az Elden Ring-et is. Továbbá már biztosan kapunk előzetest a legújabb Battlefield-ből és egy friss poszt szerint valamikor tiszteletét teszi egy Jurassic World játék is. Természetesen az egyik legjobban várt esemény az Xbox prezentációja lesz, de ad elő a Ubisoft, a Gearbox, a Devolver Digital, a Square Enix, a Take-Two és a Nintendo is. Garantáltan a év legérdekesebb időszaka elé nézünk a játékok szempontjából!

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.