Wide Screen
Image default
Filmek

Natasha, Yelena és Kiképző kapott szerepet a Total Film magazin három új borítóján

Égetőbb kérdés, mikor lesz a bemutató?

A Total Film Magazine három új Fekete Özvegy képről rántotta le a leplet, melyek mindegyikén az önálló film főszereplői kapnak szerepet. Natasha és Yelena a Vörös Szoba irányítójával, Kiképzővel kerül összetűzésbe a történetben, amit eredetileg már április végén bemutattak volna a hazai mozikban, de a járványhelyzetre való tekintettel törölni kellett a premiert. A filmet november 5-ére csúsztatta a hazai forgalmazó, de bármelyik pillanatban jöhet a bejelentés, hogy a Disney ismét eltolja.

Több egymástól független forrás is megerősítette, hogy bár a Marvel Studios hivatalosan még nem tette át a film bemutatóját, de ez csak idő kérdése. Sajnos nem valószínű, hogy idén mozikba kerül a film, sokkal valószínűbb, hogy 2021 elejére kitűzött az Örökkévalók időpontjában, azaz februárban fogják bemutatni a filmet. 2009 után az idei év lehet az első olyan év, amikor a Marvel Studios nem mutat be egy alkotást sem.

A dolgok alakulása szerint a Scarlett Johansson nevével fémjelzett önálló Fekete Özvegy-filmet még mindig november 5-ére jegyzik, ami 2021-re tolta az Örökkévalókat. A Marvel kozmikus kalandját legkorábban 2021. február 11-én fogják bemutatni, ami eredetileg a Shang Chi és a tíz gyűrű legendája premiere lett volna, ám így a filmet 2021. május 6-ára tolták. A Doctor Strange az őrület multiverzumában pedig 2022. március 25-ére került ezzel a döntéssel.

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat