x
Filmek

Nagyon nagyot ment Az oroszlánkirály első előzetese

Az oroszlánkirály első előzetesét 24 óra alatt közel 230 millióan nézték meg a különféle videómegosztó portálokon.

Nagyon nagyot ment Az oroszlánkirály első előzetese
  • Publishednovember 25, 2018

Az oroszlánkirály első előzetesét 24 óra alatt közel 230 millióan nézték meg a különféle videómegosztó portálokon.

Tökéletesre bizonyult Az oroszlánkirály első előzetes időzítése, hiszen a Disney Hálaadás estéjén mutatta be a klasszikus rajzfilm előszereplős változatát, ami majdnem beállította a stúdió egy másik rekordját a tavalyi évből. A rajzfilm élőszereplős feldolgozás trailerét 24 óra alatt világszerte csaknem 224,6 millióan tekintettek meg a különféle megosztó oldalakon, és csak egy hajszállal maradt el a tavaly novemberben bemutatott Bosszúállók: Végtelen háború első kedvcsinálójától, amire a bemutató után 230 millióan voltak kíváncsiak a megosztó portálokon.

Sokszor semmitmondók lehetnek ezek a számok, azonban mind a Végtelen háború esetén, mind A szépség és a szörnyeteg élőszereplős feldolgozás esetén ellenkezőjét láttuk, hiszen a filmek taroltak a bemutató hetén. A Marvel Studios által bemutatott a Bosszúállók harmadik rész első hétvégén csak az Egyesült Államokban 257,7 millió dollárt hozott a Disneynek, világszerte pedig 640,5 millió dollárt forgalmaztak a mozik kasszái, de hasonló nagy sikernek számított A szépség és a szörnyeteg feldolgozás is, így várhatóan Jon Favreau rendező Az oroszlánkirálya is a jövő év egyik nagy kasszasikere lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.