Főoldal Játékok Nagyon jól halad a Battlefield új része
Játékok

Nagyon jól halad a Battlefield új része

Egy hivatalos bejelentés alapján nagyon ígéretesnek tűnik az idén ősszel érkező Battlefield rész.

432

A sok rossz hír és jövőre tolás között most érkezett számunkra egy jó hír, miszerint a DICE idei Battlefield része sokkal jobban halad a vártnál. Annyira jól, hogy már a sorozat történetének leghamarabbi alfa verziója is elkészül nem is olyan sokára. Az ígéretek alapján teljes mértékben ki fogja használni az új-generációs hardverek adta lehetőségeket, a fejlesztők szerint egész lehengerlő látványt és játékmenetet kapunk majd.

Az EA elmondása alapján elképesztően jó munkát végzett a csapat még ilyen nehéz időkben is, hiszen a projekt munkálatait nagyrészt otthon végzik. A nagy munka miatt olyan lépésre kényszerültek, hogy már a Criteron csapata is bedolgozik a Battlefield-be. Átcsúsztatták a jövő évre a Need for Speed új részét, hiszen mindkét csapat teljes erőbedobással a lövöldén dolgozik.

A stúdión belül már többen látták az új Battlefield első előzetesét és nagy várakozásokat fűznek hozzá, hiszen elmondásuk szerint zseniális és lenyűgöző lett. Nagyon mozgalmas és sikeres évet jósolnak az alkotásnak és az ősz egyik sikervárományosának tartják. Az elmondottak alapján két lehetőség merült fel bennünk.

Az egyik, hogy idén tényleg egy teljesen új Battlefield élményt kaphatunk, hiszen ennyire sokan dolgoznak rajta. A másik lehetőség, hogy nagyon rosszul haladnak vele és ezért kellett a Criterion. Az idő majd eldönti, melyik is az igaz, mindenesetre azt is megtudhattuk, hogy több mint 35 projektet kalapálnak jelenleg az EA berkein belül.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...