Nagy jelentőséggel bír Rose nyaklánca Az utolsó Jedikben

Új fotót mutattak be a Star Wars: Az utolsó Jedikből, amin Rose-t látjuk egy titokzatos nyaklánccal.

Új fotót mutattak be a Star Wars: Az utolsó Jedikből, amin Rose-t látjuk egy titokzatos nyaklánccal.

Az Entertainment Weekly újabb képet mutatott be az idén decemberben a mozikba kerülő Skywalker saga legújabb részéből, Az utolsó Jedikből. A közelmúltban már bemutatták nekünk a 8. rész egyik új szereplőjét, akit Kelly Marie Tran fog majd játszani a vásznon: Roseról kiderült, hogy az Ellenállás egyik gyakorlott karbantartója, ezenfelül elárulták azt is, hogy fontos szerepet játszik majd a történetben, ami talán éppen az lesz, mikor egy titkos küldetésre indul Finnel a Cantonica nevezetű bolygóra, ahol a galaxis fényűző kaszinója, a Canto Bight található.

Tran rendkívül szűkszavúan fogalmazott a lapnak, nem lehetett kihúzni belőle semmit, bár azt elmagyarázta, hogy a képen látható nyaklánc különösen nagy jelentőséggel bír karakterének:

Feltétlenül jelent valamit, ami jelentős Rose háttértörténetében. Ez egy olyan tárgy, amit végig viselni fog a filmben, és ez jelentősebb, mint maga a tárgy. Tehát, igen, ez minden, amit mondhatok. Jelent valamit, ami számomra többet jelent, mint maga a tárgy.

Hogy mit jelent Rosenak a nyaklánc, decemberben kiderül, de sajnos addig még 40 napunk van. Hogy fogjuk azt kibírni?

Total
0
Shares
Previous Article

Érkezik Brainiac a Krypton sorozatba!

Next Article
Az Igazság Ligája

Több mint 50 darab új képet mutattak be Az Igazság Ligájából

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!