a
FőoldalFilmekNagy jelentőséggel bír Rose nyaklánca Az utolsó Jedikben

Nagy jelentőséggel bír Rose nyaklánca Az utolsó Jedikben

Új fotót mutattak be a Star Wars: Az utolsó Jedikből, amin Rose-t látjuk egy titokzatos nyaklánccal.

Az Entertainment Weekly újabb képet mutatott be az idén decemberben a mozikba kerülő Skywalker saga legújabb részéből, Az utolsó Jedikből. A közelmúltban már bemutatták nekünk a 8. rész egyik új szereplőjét, akit Kelly Marie Tran fog majd játszani a vásznon: Roseról kiderült, hogy az Ellenállás egyik gyakorlott karbantartója, ezenfelül elárulták azt is, hogy fontos szerepet játszik majd a történetben, ami talán éppen az lesz, mikor egy titkos küldetésre indul Finnel a Cantonica nevezetű bolygóra, ahol a galaxis fényűző kaszinója, a Canto Bight található.

Tran rendkívül szűkszavúan fogalmazott a lapnak, nem lehetett kihúzni belőle semmit, bár azt elmagyarázta, hogy a képen látható nyaklánc különösen nagy jelentőséggel bír karakterének:

Feltétlenül jelent valamit, ami jelentős Rose háttértörténetében. Ez egy olyan tárgy, amit végig viselni fog a filmben, és ez jelentősebb, mint maga a tárgy. Tehát, igen, ez minden, amit mondhatok. Jelent valamit, ami számomra többet jelent, mint maga a tárgy.

Hogy mit jelent Rosenak a nyaklánc, decemberben kiderül, de sajnos addig még 40 napunk van. Hogy fogjuk azt kibírni?

Megosztás:
Cikk értékelése

Programtervező vagyok. Előző újságnál tech rovatom volt, de becsatlakoztak a filmek és sorozatok is, azóta pedig nem tudtam kiszeretni belőlük.