Disney+

Nagy Disney+ bejelentésekre lehet számítani a nemzetközi streaming napon

Egy temérdek Disney+ bejelentésre számíthatunk a következő órákban a nemzetközi streaming napon.

A bejelentések még nem értek véget mára. Alig néhány perce jelentette be a Warner Bros., hogy bemutatják Az Igazság Ligája Snyder Cutra keresztelt rendezői változatát, de a hírek szerint a következő órákban a Disney is hasonló nagy bejelentéseket fog tenni. A rajongók már el is kezdtek azon találgatni, hogy mire lehet számítani az este további részében, és nem kell meglepődni, a szuperhősök lesznek többségben.

Lassan már mindent világnappal jutalmaznak, május 20-án tartják a nemzetközi streaming napot, amikor a nagyobb szolgáltatók exkluzív hírekkel örvendeztetik meg a rajongókat. Az HBO Max még el sem indult, de már bejelentették a Snyder Cutot, ami pedig a Disney+ kínálatát illeti, a The Falcon and the Winter Soldier és a WandaVision is előzetest kap(hat), és valószínűleg a The Mandalorian körül is lesznek bejelentések. Úgy tudjuk, hogy most fogják megerősíteni az élőszereplős Star Wars-sorozat szereplőgárdáját is.

A Disney kezében lévő Hulu már közzé is tett egy programtervet, hogy mikor mire készülhetünk, és jól látható, hogy két bejelentésre is sor fog kerülni majd, egy sneak peek videóra és egy leleplezésre. Csak nem Rosario Dawsont erősítik meg Ahsoka szerepére?

https://twitter.com/hulu/status/1263077267284115458?s=20

Velünk nem maradtok le semmiről, igyekszünk mindenről azonnal beszámolni nektek írásban.

Total
5
Shares
Previous Article
Az Igazság Ligája

Bejelentették, hogy Az Igazság Ligája rendezői változatát az HBO Max streamingszolgáltatón fogják bemutatni

Next Article
S.J. Clarkson

S.J. Clarkson rendezővel az élén egy titkos Pókember projekten dolgozik a Sony és a Marvel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!