Wide Screen
Image default
Gamer

Mutatunk a rossz időben egy jó játékot, ami most költözött Switch-re.

Rossz az idő és a nagy uborkaszezon közepén nincs mivel játszanod Switch-en? Itt egy tipp tőlünk, amelyet imádni fogsz.

A Fell Seal: Arbiter’s Mark Teora egykor brutális bestiák pusztította világába röpít el, amit a Council of Immortals mentett meg szörnyű sorsától, melynek tagjai uralkodnak most vidékei felett halandó Arbiter ügynökeiken keresztül. A Council és Arbiter ügynökeik tartják fenn a békét, az egyensúlyt és a rendet…de milyen áron? Öltsd magadra Kyrie az Arbiter szerepét, és indulj egy kalandra, hogy megvédd a világot és felfedd évszázados titkait, amik alapjaiban rázhatják meg mindazt, amit képviselsz. Lássuk is hát a fő jellemzőit!

  • Légy részese egy epikus történetnek, ami 40 nagyobb sztori összecsapáson keresztül bontakozik ki, kihívást jelentő endgame tartalmakkal kiegészítve.
  • Klasszikus taktikai harcok talaj- és szintkülönbségekkel gyönyörű, kézzel rajzolt helyszíneken.
  • Egy mély és komplex karakterosztály rendszer több, mint 30 kaszttal és 300 képességgel, amikkel igazán testre szabhatod minden karaktered. Állítsd össze megfontoltan karaktered, legyen az egy sokoldalú tábornok, egy eltökélt varázsló vagy egy igazi erőgép!
  • Alakítsd kedvedre egységeid megjelenését portréjuk, kosztümjük, színük és átfogó megjelenésük megválasztásával.
  • Vértezd fel magad a megvásárolt, elkészített, vagy legyőzött ellenfeleidtől szerzett több, mint 240 felszerelésből.

A Fell Seal: Arbiter’s Mark mától kapható Nintendo Switch-re, de emellett PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re már eddig is elérhető volt.

Még több a témában...

[Gamescom 2019] Call of Duty Modern Warfare alfa-teszt a hétvégén!

Héja Szabolcs

Bemutatták az első Bosszúállót a Marvel’s Avengersből!

Héja Szabolcs

Rossz előjelek a Rage 2 kapcsán!

Héja Szabolcs

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább