Főoldal Filmek Mutatjuk, miért éri meg Super Bowl-t nézni ma. TD-k mellett előzetesek várhatók
Filmek

Mutatjuk, miért éri meg Super Bowl-t nézni ma. TD-k mellett előzetesek várhatók

Összeszedtük nektek, hogy a stúdióként melyik filmek kaphatnak előzetest a Halftime Show-ban a SB-on.

933

Összeszedtük nektek, hogy a stúdióként melyik filmek kaphatnak előzetest a Halftime Show-ban a SB-on.

Az év legnagyobb sporteseményére kerül ma sor. Az 51. Super Bowl-t rendezik Észak-Amerikában a profi futball érában. A neves eseményre nem csak a foci szerelmesei készülnek, hanem a filmstúdiók is. Az NFL többször is bizonyította már, hogy ha valamiben igazán jók, akkor az a rekordok megdöntése. Az elmúlt években minden évben megdőlt a nézettsége a SB-nak, és ezt Hollywood is tudja. Ennek apropóján a legnagyobb stúdiók mindig készülnek valami újjal, előzetessel, egy Spot-tal, esetleg egy nagy bejelentéssel.

A Deadline értesülései szerint a Disney az este folyamán bemutathat egy új előzetest James Gunn A galaxis őrzői vol. 2. folytatásához, de az is benne van a pakliban, hogy érkezik az első trailer Johnny Depp filmjéhez, A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja kalózfilmhez. Habár pedzegették, hogy a Marvel is ott lesz, méghozzá egy Pókember: Hazatérés Spot-tal. A Star Wars: The Last Jedi előzetes pedig biztosan nem itt mutatkozik be.

A 20th Century Fox sem hagyja ki, ők is készülnek ám. Sokan azt gondolják, hogy a Logan-ből láthatunk egy Spot-ot. Előzetesre itt ne számítsunk, hiszen a hetekben mutatták be az utolsó előzetest a filmhez. Jövő héten már hozzuk is a kritikát a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválról. A Fox-tól ugyanakkor legnagyobb valószínűsége egy Alien: Covenant előzetesnek van. Ridley Scott amilyen tempóban halad, nem lepődnénk meg, ha vérfagyasztó látványban lenne részünk a szünetben.

A Universal Pictures elmondta, hogy minimum egy filmjüket láthatjuk az esten. Három film jöhet mindössze szóba. Az első a jövő héten debütáló A sötét ötven árnyalata, az áprilisban érkező Halálos iramban 8, vagy a nyári A múmia reboot Tom Cruise főszerepében.

A Warner Bros. mind közül a legtitokzatosabb. Elmondták, hogy nagy bejelentésre készülnek a napokban, amire azóta is várunk. Vajon a Super Bowl-ra tartogatták? De mit? Benne van a pakliban, hogy előhúznak egy Igazság ligája vagy Wonder Woman előzetest.

A Paramount Pictures pedig egy Transformers: Az utolsó lovag előzetessel készült, amit már délután be is mutattak YouTube-on. Éjjel azért biztos ami biztos, leadják tévében is.

Söröket behűteni, popcornt bekészíteni, mert igazi tűzijáték lesz éjjel. Houstonban rendezik az 51. Super Bowl-t, az AFC és a NFC főcsoportok döntőjét. A döntő két résztvevő csapata az Atlanta Falcons és a New England Patriots lesz. Átlagosan egy harminc másodperces Spot-ért 5 millió dollárt kell fizetni.

Jó meccset, és maradjatok velünk éjjel is, mert mi azonnal jövünk az előzetesekkel!

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

3 Hozzászólások

Közelgő események