Az áprilisi Star Wars Celebration eseményig nem kapunk The Last Jedi előzetest

A napokban több olyan forrás is arról számolt be, hogy a Super Bowl alkalmából a Disney is készül meglepetéssel. Esetleg épp Star Wars-szal?

A napokban több olyan forrás is arról számolt be, hogy a Super Bowl alkalmából a Disney is készül meglepetéssel. Esetleg épp Star Wars-szal?

Mind a Disney, mind pedig a Lucasfilm rendkívül szűkszavú, ha a Star Wars 8-cal kapcsolatban keresik meg őket. Nem hajlandóak elárulni semmit sem, köztük azt sem, hogy mikor mutatnak ezt-azt a filmből. Talán úgy gondolják, hogy ha már bemutatták a film hivatalos címét, akkor ne legyünk telhetetlenek. Érjük be azzal. A rajongók ugyanakkor mégis arra számítottak, hogy az 51. Super Bowl Halftime showjában előzetest látnak. De közel sem ez a helyzet. Ne várjátok a Star Wars: The Last Jedi előzetesét hétvégén, ugyanis nem jön.

Az egyik legnagyobb Csillagok háborúja rajongói oldal, a Star Wars News Net felkereste egyik forrását, hogy igazolják a napokban megjelent pletykákat. Mégis mi történik, lesz előzetes vagy sem?

Felvettük a kapcsolatot forrásainkkal, akik érdekes nyalánkságokat osztottak meg velünk. Elmondásuk szerint, már keményen dolgoznak egy új The Last Jedi kulisszák mögötti anyagon, ezek lesznek az első jelenetek, amiket látni fogunk a filmből. Ez azt jelenti, hogy a Celebration előtt nem kapunk előzeteshez előzetest, vagyis teasert. Az interneten megjelent pletykák, amelyek korábbi időpontra teszik az előzetest mind tévesek.

Csöppet sem lepődtünk meg a híren, hiszen a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy decemberben elmondta, hogy a film első képkockáira áprilisig kell várni. Nem akarják elrontani a még mozikban lévő Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet menetelését éppen ezért kivárnak vele. Így is nagy hype övezi a Star Wars 8-at, s ha tovább várnak vele, ez csak nőni fog. Minden a tavaszi esemény mellett szól. Emlékezzünk csak vissza, 2016 áprilisában mutatták be az antológiafilm első előzetesét, s mivel idén pont ekkor tartják Floridában az év legnagyobb Star Wars rajongói találkozóját, a stúdió ennél jobb időpontot nem is találhatott volna. A bennfentes kolléga azért azt elárulta, hogy akárcsak a 2015-ös San Diego-i Comic Con-on Az ébredő Erőből, vagy a tavalyi Celebration-ön Zsivány Egyesből, úgy a The Last Jedi-ból is bemutatnak egy „így készült a film” anyagot.

Rian Johnson által írt és rendezett Star Wars: The Last Jedi bemutatója 2017. december 14-én lesz látható a magyar mozikban.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Yahya Abdul-Mateen II lehet Black Manta az Aquaman-filmben

Next Article

[SB51] Itt az Élet horror-sci-fi Super Bowl-os előzetese – Te jó Isten! Mi az ott?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!