Főoldal Előzetesek [SB51] Itt az Élet horror-sci-fi Super Bowl-os előzetese – Te jó Isten! Mi az ott?
Előzetesek

[SB51] Itt az Élet horror-sci-fi Super Bowl-os előzetese – Te jó Isten! Mi az ott?

A legújabb Élet című űrhorrorban végre megpillanthatjuk azt a valamit, ami kis híján elpusztítja az űrállomást.

933

A legújabb Élet című űrhorrorban végre megpillanthatjuk azt a valamit, ami kis híján elpusztítja az űrállomást.

A Sony Pictures új tévés előzetest mutatott a márciusban érkező Élet című horrorhoz. Az eddigi előzetesekben pusztán egy apróbb organizmust láttunk csak, amellyel kísérleteztek a tudósok, de kötve hisszük, hogy ettől rettegnének annyira főszereplőink, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal és Rebecca Ferguson. Vajon mi történhetett a Marson talált mintával? Óvatlanok voltak a tudósok, és biztonsági intézkedések nélkül kezdték el vizsgálni az idegen anyagot? Ügyesen titkolóztak a készítők, mert a TV Spot-ban egy rövid időre felbukkan egy fura, ocsmány és csápos izé Hiroyuki Sanada előtt. (A lap tetején található videóban láthatjátok.)

Az Élet egy hat fős asztronauta csapat életét mutatja be a Nemzetközi Űrállomáson, akik az emberiség történelmének legnagyobb felfedezését hajtják végre: megtalálják az első bizonyítékot a földönkívüli életre a Marson. A legénység kutatásokba kezd, hogy jobban megismerjék az idegent, ám nem várt fordulat következik be, rádöbbennek, hogy az idegen formula sokkal intelligensebb, mint arra korábban felkészültek, és eddig nem ismert veszélynek lesznek kitéve.

A bevezetőben említett sztárok mellett továbbá Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare és Olga Dihovichnaya színészek is életüket teszik kockára egy nemesebb, történelmi jelentőségű cél érdekében.

Daniel Espinosa rendező Élet című filmje 2017. március 23-án érkezik a magyar mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...