Főoldal Játékok Mozgásban is láthatjuk végre a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise-t
Játékok

Mozgásban is láthatjuk végre a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise-t

York ügynök akcióban.

193

Kétségtelenül az előző generáció egyik legfurább játéka volt a Deadly Premonition. Ennek és technikai hiányosságának ellenére mégis komoly rajongói bázisa alakult ki. A Nintendo is láthatott potenciált kedvenc FBI ügynökünk történetében, ugyanis a Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise Switch exkluzívként érkezik. Mivel a második rész már itt van a kanyarban egyre több dolgot tudunk meg az eddig hétpecsétes titokként őrzött játékról. Néhány hete ugye a játék eShop oldala lett feltöltve tartalommal, múlt héten pedig egy kis túrát tehettünk a cselekménynek otthont adó városkában.

Tegnap azonban feltűntek az amerikai IGN jóvoltából az első képkockák a valódi játékmenetből és ahogy egy kommentelő is megjegyezte: “A dialógusok merevek, a hangok keverése szörnyű, a képfrissítés borzasztó… Tökéletes.” Viccet félre téve, annak ellenére, hogy az első rész technikailag rengeteg ponton kifogásolható volt, azért bízunk benne, hogy a küszöbön álló megjelenésig azért finomítanak a játékon. Bár aki az előzőt szerette, valószínűleg ennek is meg fogja bocsájtani az esetleges hiányosságait. Mert hát mégiscsak az élmény a lényeg és abban az előd is rendkívül erős volt. Addig is lessétek meg York ügynököt, ahogy fenti, rövid videóban nyomoz La Carré-ben. A Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise 2020. július 10-én jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolokra.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Xbox Game Pass
Játékok

PlayStation és Nintendo konzolokra is jöhet a Game Pass?

A Microsoft minden elérhető képernyőre, eszközre eljuttatná az Xbox Game Pass szolgáltatását.

Zelda
BREAKINGFilmek

Érkezik hivatalosan is a Zelda élőszereplős feldolgozása

Több éve pletykálnak a Zelda-filmről, most végre bejelentették.

Nintendo Xbox
Játékok

A Microsoft egy időben megvette volna a Nintendót és a Warner Bros. videójáték részlegét is

A kiszivárgott levelezés szerint a Microsoftnál fontolgatták a Nintendo és a Warner...

Tomb Raider I-III Remastered
BREAKINGJátékok

Felújított változatot kap az első három Tomb Raider-játék

Valentin napon érkezik a Tomb Raider I-III Remastered kiadása.