x
Close


Közelgő események

Játékok

Motkány végre elkapja a makkot?

A Jégkorszak világának rajongói megint jót szórakozhatnak majd Motkány esetlenségén.

Motkány végre elkapja a makkot?
  • Publishedaugusztus 29, 2019

A Jégkorszak világának rajongói megint jót szórakozhatnak majd Motkány esetlenségén.

Valószínűleg a legtöbb emberben gyermekkori emlékeket ébresztenek fel a Jégkorszak rajzfilmek. Ha nem is ő volt kicsi, akkor a gyermekével együtt nézte ezeket a zseniális meséket. Most egy igazán jó hírünk van számukra. Ugyanis a BANDAI NAMCO Entertainment Europe, valamint a globális videojáték kiadó Outright Games ma bejelentette, hogy a Blue Sky Studios csodálatos őskori Jégkorszak filmsorozatának univerzumában játszódó alkotását, az Ice Age: Scrat’s Nutty Adventuret, ami 2019. október 18-án fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Ebben a vadonatúj, 3D-s akció-kaland játékban egy izgalmas utazásra indulhatnak a játékosok Motkánnyal, hogy visszaszerezzék imádott makkját fagyos vidékek, őrjöngő gejzírek és forró lávafolyamok között kalandozva, miközben különleges képességeket megnyitó kincseket keresnek, amikkel Motkány képes magasabbra ugrani, erősebben megragadni a tárgyakat és sok másra! Leld meg az összes kincset ebben a vadonatúj Jégkorszak kalandban!

 

Written By
Héja Szabolcs

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.