Moon Knight

Mohamed Diab, a Káosz és a 678 rendezője készíti a Moon Knight Disney+ sorozatot

Rendezőre talált a Moon Knight Disney+ sorozat is.

Az elmúlt hetek és napok fényében már érett a bejelentés, hogy végre lehulljon a lepel a Moon Knight rendezőjéről. A sorozatot még tavaly nyáron jelentették be, de eddig se a rendező, se a főszereplőt alakító színész kiléte nem volt ismert, bár több nevet is bedobtak Holdlovag szerepére az elmúlt időben.

A főszerepnél több sztár neve is felmerült már, Zec Afron nevétől kezdve egészen a közönség kedvenc Keanu Reeves-ig jutottunk, de tegnap már Oscar Isaac nevét hozták összefüggésbe a sorozattal. Még korai lenne borítékolni Isaac szerepét a Marvelnél a Star Wars-folytatástrilógia után, de külföldi lapértesülések szerint jól haladnak a tárgyalásokkal. Miközben várunk a megerősítésre, a Deadline lehozta, hogy Mohamed Diab veheti kézbe a Moon Knight-sorozat stafétabotját. A sorozaton egyébként olyan neves készítők dolgoznak még, mint a Netflix gyártású Az Esernyő Akadémia készítője, Jeremy Slater, akinek még azt is felajánlották, hogy vezetői producer mellett az írócsapatot is vezesse, de a Vaják című sorozat írnoka, Beau DeMayo is csatlakozott az írókhoz. A projekt pedig a ‘Good Faith‘ munkacímet kapta.

Mohamed Diab

Spector egy korábbi ökölvívó, zsoldos és CIA ügynök. Főnöke, Raoul Bushman elárulja őt, miután egy rejtélyes régészeti lelőhelyre bukkannak, amit Bushman ki akart fosztani. Halál közeli állapotban Spector kapcsolatba lép Khonshu-val, az egyiptomi hold istennel, aki egy újabb lehetőséget kínál számára az életre, és cserébe Spector az ő avatarjává válik ebben a világban. Spector elfogadja az ajánlatot, s emberfeletti erőkkel születik újjá. Ezután visszatér az Egyesült Államokba, és óriási vagyont halmoz fel zsoldosként és Holdlovag névre keresztelt bűnüldözőként.

Spector több identitást is létrehozott, köztük a milliárdos Steven Grant álnevet is felvette, hogy félrevezesse az embereket zsoldos múltja miatt, de néha Jake Lockley nevű taxisofőrként járja a város utcáit, mert így jobban meg tudja figyelni a bűnözőket.

A sorozatnak még nincs hivatalos bemutatója, de feltehetően vagy 2021 decemberében, vagy 2022 elején mutatják be a sorozatot a Disney+ streamingszolgáltatón.

Total
1
Shares
Previous Article
The Batman

Robert Pattinson is motorra pattant a The Batman forgatásán

Next Article
007 Nincs idő meghalni

Az MGM egy ponton 800M dollárt szeretett volna kapni a 007 - Nincs idő meghalni jogaiért a streamingszolgáltatóktól

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!