Mit tudhatunk az Indiana Jones játékról?

Összeszedtük, miket is tudhattunk meg a tegnapi Bethesda bejelentésből.

A tegnapi nap hatalmas meglepetése volt a Bethesda bejelentése, miszerint készítik már a következő Indiana Jones játékot. Pontosabban az egyik stúdiójuk, a Wolfenstein alkotásokért felelős MachineGames. Ráadásul a projektben részt fog venni Todd Howard is. Ebből a két infóból elég jó következtetéseket lehet levonni.

Az egyik ilyen, hogy valószínűleg nagyon közel van már a Wolfenstein 3. Ez a bejelentettek kapcsán elég biztos lehet, hiszen nagyon 2021-re pletykálták Blazkowicz legújabb kalandját és ha nem örökké akarják fejleszteni az Indiana Jones-t, akkor hamarosan ki kell adniuk azt is a kezükből. Másik ilyen következtetést maga Todd Howard személyéből lehet megtenni. Nem is olyan soká a híres-hírhedt Stafield-et is valószínűleg láthatjuk, hiszen azt is erre az évre mondták sokan és már tudjuk, Howard-nak lassan más programja lesz.

Na és nézzük, magáról a játékról mit tudhatunk. Ha közelebbről megnézzük a videót, láthatunk rajta egy Vatikán térképet. Szinte biztosan ott is lesz valamiféle dolgunk, nem csak úgy belerakták. Az egyik képen a Zikkurat figyelhető meg, különböző betűkkel díszítve. Ebből következtethetően megint a nyakunkba vesszük a világot a híres kincs megkeresésekor. Érdekességképpen, nem tudjuk hogy van-e valami köze a játékhoz, de az első képkockák egyikén megfigyelhető a háttérben egy Sir Francis Drake könyv is. Elképzelhető, hogy csak ezzel tisztelegnek az Uncharted előtt.

Nagyon várjuk már, hogy bármilyen új információt megtudjunk majd a játékról, hiszen a filmek rajongóinak ez egy hatalmas „ajándék” a Bethesda részéről. Reméljük minél hamarabb ellátnak minket egy-két új tudnivalóval. Ti mit gondoltok erről az alkotásról?

Total
30
Shares
Previous Article
The Batman

Joe Barton kapta az HBO Max The Batman spin-off sorozat showrunner szerepét

Next Article

A Ubisoft készíti a következő Star Wars játékot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!