Főoldal Játékok Mit kell tudni az Outriders világáról?
Játékok

Mit kell tudni az Outriders világáról?

Egy igazán összeszedett videót láthatunk, amiből rengeteg dolog derül ki.

442
Outriders Key Art

A demó hatalmas sikerét követően, amit több, mint 2 millió játékos próbált ki az első héten, és először adott betekintést az Outriders sötét, sci-fi kampányának történetébe, intenzív küzdelmeibe, pusztító zsákmányaiba és mély RPG rendszereibe, most pedig a ’This is OUTRIDERS 101’ előzetes fed fel újabb részleteket arról, mire is számíthatnak a játékosok Enoch felfedezése során.

A demó csupán a kezdet, az Outriders ugyanis több, mint 30 órányi kalandot tartogat egy vad és ellenséges bolygón, miközben felfeded egy valahol a horizonton túlról sugárzott adás mögötti rejtélyt, és képességeidet fejlesztve próbálsz minden elképzelhetőnél erősebbé válni. Szerezz brutális és őrült fegyvereket és felszerelést, szabd őket testre játékmenetet befolyásoló módosítók széles kínálatával, és vesd be a rugalmasan alakítható kasztrendszert saját egyedi játékstílusod megalkotásához. Az Outriders 2021. április 1-i megjelenésekor te válsz a harctér félistenévé és az emberiség utolsó reményévé.

Látható tehát, hogy már igazán nem kell sokat várnunk arra, hogy teljes hosszában kipróbálhassuk az alkotást. Az ember által még háborítatlan vidék nagyon veszélyes minden oda utazóra és rengeteg csodás tartalom várja majd a játékost. Elképesztően izgalmasan ért véget a demó, így már tűkön ülve várjuk, hogy folytathassuk a történetet, hiszen nagy érzékkel talán a „legrosszabbkor” vágták el. További jó hír, hogy az Xbox Game Pass Ultimate kínálatában már a megjelenése első napjától elérhető lesz a felhasználók számára.

Szerző

Egészen pici koromban szerettem bele a játékokba és mindenbe ami technika. A jéték rovatot vezetem és próbálok nektek érdekességeket hozni a témában.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Stellar Blade
Játéktesztek

Stellar Blade teszt

A nagy port kavart Stellar Blade tényleg olyan jó lett?

Hi-Fi Rush
Xbox

Így magyarázkodott az Xbox vezetője a stúdió bezárások miatt

Kisebb léptékű játékokat szeretnének az Xbox konzolon és a Microsoft is lefaragna...

Helldivers 2
Játékok

A Helldivers 2 továbbra sem érhető el 177 országban, a fejlesztő próbálja megoldani a helyzetet

Hiába lépett vissza a Sony, a játék továbbra sem játszható a világ...