Főoldal Filmek Minden mozirajongó kívánságát teljesíti az ETELE Cinema
Filmek

Minden mozirajongó kívánságát teljesíti az ETELE Cinema

Az ETELE Cinema új promóciós ajánlatokkal várja a látogatókat április közepétől.

818
ETELE Cinema

Idén tavasszal három különleges promóció elindításával frissíti egyébként is színes kínálatát az ETELE Cinema. A márciusban indult akciókhoz, a Monday’s Originals-hoz és a Late Night Happy Hour-hoz április 15-től egy újabb ajánlat csatlakozik Hatvanötöskarika néven. Így a filmeket eredeti nyelven nézők és a késő esti mozizók mellett már a nyugdíjas korosztály is kedvezményesen élvezheti a vetítéseket.

Március vége óta a hétfő a szerencsenapja az ETELE Cinema-ban azoknak a mozirajongóknak, akik nem a szinkronizált filmeket keresik. Egyre több néző szeretne felirattal vagy eredeti nyelven, felirat nélkül vetített filmekre beülni és keresik azokat a mozikat, ahol így láthatják a legújabb kasszasikereket. Az ETELE Cinema őket várja a Monday’s Originals akció keretein belül minden hétfőn feliratos és eredeti nyelvű, valamint akár felirat nélküli vetítésekkel, és kedvezményes árú, 1490 Ft-os jegyekkel.

A Late Night Happy Hour azoknak szól, akik a város legkényelmesebb, különleges hang-és fénytechnikával felszerelt mozitermeiben vágynak szórakozásra kedvezményes áron. Erre mostantól hétfő és csütörtök között van lehetőségük az ETELE Cinema Comfort termeiben: ezeken a napokon minden 21:00 után kezdődő vetítésre 1490 Ft-ért válthatnak jegyet.

Az ETELE Cinema gondolt az idősebb korosztály tagjaira is, akik szívesen néznek filmeket egy minden kényelemmel felszerelt moziban, de az aktuális filmsikerek már nem feltétlenül felelnek meg az ízlésüknek, vagy csak szívesen újranéznének egy régi kedvencet mozivásznon. A 2023. április 15-én induló Hatvanötöskarika program valóban filmklubszerűen működik majd: minden második szerdán műsorra kerül egy film, amire nyugdíjas igazolvány felmutatásával 990 Ft-ért lehet jegyet váltani, a teljes moziélményről pedig egy ehhez kapcsolódó, szintén kedvezményes menüajánlat is gondoskodik. A kínálatban feltűnnek majd időtlen klasszikusok, régi magyar mozifilmek, valamint frissebb alkotások egyaránt. Természetesen nemcsak nyugdíjas igazolvánnyal lehet majd részt venni a vetítéseken, teljes árú jeggyel bárki beülhet rájuk.

Az Etele Plaza sokoldalú, minden vásárlói igényt kielégítő bevásárló- és szórakoztatóközpont, amely több mint 150 üzlettel, számos szolgáltatással és kikapcsolódási lehetőséggel vár mindenkit a XI. kerületben, az Etele téren. Az élményekkel teli bevásárlóközpont nem csak az itt megtalálható divatmárkák rendkívül széles kínálatának köszönhetően tölt be meghatározó szerepet Budán. Család- és kutyabarát koncepciója miatt egy olyan különleges helyszín, ahol a vásárlók mindent egy helyen megtalálhatnak, legyen szó vásárlásról, sportról vagy szórakozásról.

premium 2

Forrás: ETELE Cinema

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

ETELE Cinema
Filmek

Miért pénteken mutatják be az új filmeket az észak-amerikai mozikban?

Magyarországon már csütörtökön játsszák az új filmeket, de az USA-ban csak pénteken.