Milyen is lesz a Days Gone?

A Sony következő hónapban érkező exkluzív játékáról érdekes híreket tudtunk meg!

A Sony következő hónapban érkező exkluzív játékáról érdekes híreket tudtunk meg!

Valószínűleg mindenki emlékszik, mekkorát mentek tavaly a Sony történet orientált játékai. A God of War, a Detroit: Become Human vagy a Spider-Man mind-mind egy olyan sztori elé ültetették le a játékost, amely végén az ember elkeseredetten konstatálta, hogy vége van. Kratos, Peter Parker de akár még a változatos android karakterek is egy egészen megható kötődést tudtak kialakítani az ember és az alkotás között. Ha nem ragadunk le a tavalyi évnél, láthatjuk az Uncharted Nathan Drake-je és a The Last of Us Ellie-Joel párosa is ilyen hatást ért el az egyszeri játékosnál.

Mi is okozhatja ezt, a hangulaton, a jól megírt szereplőkön és a zseniális játékmeneten kívül? Az a sok-sok átvezető jelenet, amellyel a Sony (és a többi ilyen történetközpontú játék pl. Metro Exodus) bevezeti a játékost a világba, és nem engedi el. A jövő hónapban megjelenő zombis nyílt világú Days Gone sem lesz kivétel ezek alól, egy átlag játékhoz képest nagyon sok cinematic screent fog tartalmazni. Pontosan mennyit is?

A teljes történet végigjátszását a stúdiónál olyan 30 óra környékére lövik be, ebből körülbelül 6 óra az átvezető jeleneteket teszik ki. Kicsit lematekosítva a sztori 20%-a. Ez soknak tűnhet, de a God of War is hasonló számokat hozott, és teljesen jól működött. A hitelességét igazolja a főszereplő, Deacon St. Johnt alakító színész Sam Witwer tweetje, melyben a PlayStation LifeStyle megjegyzésére válaszolt.


Reméljük hasonló minőségű lesz, mint a tavalyi játékok és egy picit elvonja a rivaldafényt a Last fo Us part 2 megjelenése előtt, amelyről mint írtuk már akár októberben megjelenhet. Ha csak a kiadott különc esküvős előzetesének hozza a hangulatát, már nagy panasz nem érheti a fejlesztőket.

Total
1
Shares
Previous Article
Trónok harca

Elképesztő trailert kapott a Trónok harca utolsó évada

Next Article

Még a tavasszal jöhet az új lemezmeghajtó nélküli és olcsóbb Xbox One

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!