Wide Screen
Image default
Filmek

Millennium Falcon képeket kaptunk a Star Wars VIII forgatásáról

Friss fotósorozat ütötte fel a fejét az Ahch-To bolygóról, ahol véget ért Az ébredő Erő hetedik rész.

Friss fotósorozat ütötte fel a fejét az Ahch-To bolygóról, ahol véget ért Az ébredő Erő hetedik rész.

Az Ahch-To bolygó az a hely, ahová Luke Skywalker száműzetésbe vonult, ahol titokban élte életét. Közben az Ellenállás meg nem találta a hiányzó térkép darabot, így Rey és Chewbacca el nem indult Lukeért, hogy aaz elmenekült mestert hazavigyék.

Ahogy arról már korábban beszámolhattunk, a film a forgatása a feléhez ért, így lassacskán fognak érkezni a kiszivárogtatott, vagy promóciós képek a filmből. Az elvileg „kiszivárogtatott” képen az Ezeréves sólyom látható, amint R2-D2 és Chewbacca álldogál mellette. A jelenet rendkívül hasonlít a Star Wars: Birodalom visszavág képkockáihoz, mikor Luke elindult megkeresni Yoda mester a Dagobah rendszerbe. Annyi a csavar a történetben most, hogy itt Rey nem R2-D2-vel egyedül indult útra, hanem egy harmadik kísérőt is magukkal vittek, egy Wookie személyében. Vajon itt is emelgetni fogja a Jedi tanonc a droidot, esetleg Chewiet is megpróbálja levegőbe repíteni? Rey, Luke, a Wookiek nem szeretik, ha játszanak velük!

A képet a The Daily Mail tette közzé, amint R2 és Chewie üldögél a Falcon mellett az eddig rejtett és ismeretlen Ahch-To bolygón, ahová Luke az első Jedi templom megkeresésére indult.

Illetve ne felejtsük el a múltkor feltöltött képeket sem, amit maga a rendező, Rian Johnson osztott meg a rajongókkal, amint épp egy X-Wing szélvédőjét tisztogatja. A képekkel jelezni szerették volna, hogy féltávhoz érkezte a stáb, s minden rendben halad a Star Wars: Episode VII felvételével.

Már meg is indultak a találgatások, hogy vajon mikor érkezhet az első teaser, vagy trailer a 8. részből, vannak, akik a Rogue One: A Star Wars Story érkezésére időzítik, vannak akik inkább 2017 márciusára várják, hogy felütik fejüket az első képkockák a következő Skywalker Star Wars történetből.

Még több a témában...

A Disney leállította volna az alkotások 4K Ultra HD fizikai gyártását?

Kévés Bence Mihály

Diego Luna mellett Adria Arjona lett a női főszereplő a Cassian Andor Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

A Mulan bejelentése után a Disney részvényei megugrottak

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat