x
Close


Közelgő események

Filmek

Félig már felvették a Star Wars: Episode VIII részt

Friss helyzetjelentést kaptunk az újonc rendezőtől, Rian Johsontól, hogy féltávhoz érkezett a következő Star Wars film forgatása. Itt most nem a Rogue One: A Star Wars Story-t értette a direktor,

Félig már felvették a Star Wars: Episode VIII részt
  • Publishedáprilis 29, 2016

Friss helyzetjelentést kaptunk az újonc rendezőtől, Rian Johsontól, hogy féltávhoz érkezett a következő Star Wars film forgatása. Itt most nem a Rogue One: A Star Wars Story-t értette a direktor, ugyanis az lesz az első olyan Star Wars film, ami nem a Skywalker családot fogja középpontba állítani, még ha Darth Vader fel is tűnhet a spinoffban.

A nyolcadik rész egyelőre nagy titokban van, nem tudni pontosan, hogy mi lesz benne, csak utalások vannak. Az biztos, hogy Kylo Ren sötét oldali csábítása folytatódik a nyolcadik részben is -életben maradt testét Hux visszaszállította Snoke elnöknek, hogy befejezze a kiképzését. Luke-ot sem felejthetjük ki a sorból, hiszen Az ébredő Erő végén megtalálta az Ellenállás. Rey kiképzése is elkezdődik, ugyan Daisy Ridley színésznő tett utalást karakteré, hogy ő nem lesz igazi Jedi lovag.

starwars

A film 2017. december 15-én jön a mozikba.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.