Mikor érkezhetnek idén a nagyobb játékok?

Nagyon eseménytelen tavasz után úgy néz ki, azért egy egészen erős év áll előttünk az AAA címek szempontjából is.

A tegnapi nap folyamán az egyik nagyobb olasz gamer újságíró egy AMA-t tartott a twitterén, amelyen rengeteg a játékokhoz kapcsolódó kérdést válaszolt meg. Előre le szeretnénk szögezni, hogy ezek maximum pletykák és nem szabad őket véresen komolyan venni, hiszen nagy-nagy esély van rá, hogy mégsem fognak bejönni. Mondhatni egyfajta tipplapot készítünk, hogy mi mikor fog érkezni.

Az egyik legfontosabb idei megjelenésnek tartjuk a Horizon széria második részét. A Forbidden West ezen pletykák alapján októberben fogja majd meglátni a napvilágot. A másik oldalnak is van egy nagy címe, amely szintén valószínűleg ősszel fog rajtolni. Serrano tudomása szerint a Halo Infinite valamikor Novemberben lesz majd kész. Ha már az ősznél tartunk, nézzük mivel is kezdődik az. Szerinte szeptember elején teszi majd tiszteletét a Far Cry 6, majd egy picit utána októberben elrajtol a legújabb Call of Duty is.

A Halo mellett szintén novemberi címnek várja a Battlefield következő felvonását is. Tudomása szerint nyáron lesz bejelentve és ősszel érkezik az Elden Ring is. Szerencsére úgy néz ki, megint egy elég eseménydús év áll majd előttünk. Mire számíthatunk hamarabb? Hónap végén érkezik az első nagyobb PS5-ös exkluzív, a Returnal. Kicsit később, május 7-én teszi tiszteletét a Resident Evil Village és majd június közepén debütál a Ratchet&Clank: Rift Apart is. Hogy ne unatkozzunk nyáron Serrano szerint valamikor ilyenkor fog érkezni a Dying Light 2 is…

Total
9
Shares
Previous Article
Venom

Bármelyik pillanatban befuthat a Venom: Let There Be Carnage előzetese

Next Article
Emilia Clarke

Emilia Clarke csatlakozott a Titkos invázió című Marvel-sorozat szereplőgárdájához

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!