Wide Screen
Image default
Sorozatok

Michelle Williams és Oscar Isaac főszereplésével jön Ingmar Bergman klasszikusának remake-je

Az HBO-ra érkezik majd a sorozat.

Hagai Levi (többek között Terápia, A viszony, A mi fiaink) vezetésével készít az HBO minisorozat formájában remake-et Ingmar Bergman örökérvényű klasszikusából, a Jelenetek egy házasságból című filmből. Levi írja és rendezi majd az epizódokat, a főszereplőpáros pedig elképesztően izgalmas. Michelle Williams-t karrierje során már négy alkalommal jelölték Oscar-díjra (Túl a barátságon, Kék Valentin, Egy hét Marilynnel, A régi város), idén pedig láthattuk az FX kiváló drámasorozatában, a Fosse/Verdonban. Oscar Isaac a nagyközönségnek leginkább az új Star Warsok Poe Dameronjaként lehet ismerős, játszott azonban már ő is sorozatban, a szintén HBO-s Mutassatok egy hőstben. A két főszereplő executive producerként is részt vesz majd a munkálatokban.

Bergman klasszikusa eredetileg 1973-ban került adásba, a mozifilmből később egy hatrészes, televíziós változat is készült. Az Egyesült Államokban egy évvel később, 1974-ben került sor a bemutatóra. Az alkotás a konvenciók, az elvárások által irányított élet mementója. Bergman így nyilatkozott a főszeplőiről:

Valahogy megszerettem ezt a két embert, míg velük foglalkoztam. Eléggé ellentmondásosak lettek, néha félénkek, gyerekesek, néha egészen felnőttek. Rengeteg butaságot összebeszélnek, néha meg valami okosat mondanak. Félénkek, vidámak, önzők, buták, kedvesek, okosak, önfeláldozók, ragaszkodók, mérgesek, szelídek, szentimentálisak, kiállhatatlanok és szeretetre méltók. Egyszerre.

Az HBO kifejezetten erős mostanság minisorozatokban, nemrég nagy sikert aratott az Összeesküvés Amerika ellen, az Ez minden, amit tudok, hamarosan pedig a We Are Who We Are és a The Undoing kerülhet adásba.

A premierdátum ezen sorozat esetében még természetesen nem ismert.

Még több a témában...

Craig Mazin megnyugtatta a rajongókat, hogy a The Last of Us HBO sorozata hű marad a játék történetéhez

Kévés Bence Mihály

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Traileren Az Úr sötét anyagai második évada

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat