Főoldal Filmek Michael Mando már megint Skorpió visszatérésére utalt a Pókember folytatásában
Filmek

Michael Mando már megint Skorpió visszatérésére utalt a Pókember folytatásában

Michael Mando a Pókember: Hazatérésben volt látható Mac Gargan szerepében, akiről azt beszélik, hogy Skorpióként térhet vissza a folytatásban.

488
Pókember: Hazatérés
Forrás: Marvel Studios

Michael Mando a Pókember: Hazatérésben volt látható Mac Gargan szerepében, akiről azt beszélik, hogy Skorpióként térhet vissza a folytatásban.

A Pókember: Hazatérés főellensége ugyan Keselyű volt, de egy kis időre más gazemberek is feltűntek a filmben, olyanok mint Sokkoló és The Tinkerer. Bemutatták nekünk Mac Gargan-t, de rendkívül kevés időt töltött a képernyőn, inkább csak a stáblista végi jelenetről maradt emlékezetes, amikor Keselyűvel összefutott a börtönben, s nyakán megláttuk a skorpió tetoválást, ami persze azonnal beindította a találgatásokat, hogy vajon mit jelent ez a folytatásra nézve.

A folytatásban végül egy teljesen új főellenséget kaptunk, Mysterio szerepében, akivel most először találkoztunk a filmvásznon, és mint láttuk a stáblista végi jelenetben, felfedte Pókember személyazonosságát, ezzel pedig még több ellenséget szerezhet magának Peter Parker. Már többször is kaptunk erre utalást a karaktert alakító színésznőtől, aki elmondása szerint nagyon bízik benne, hogy a jövő nyárra kitűzött Pókember 3.-ban visszatérhet.

Imádom [Pókembert] és az egész csapatot. Ki tudja, folyamatosan hallok dolgokat, de nem tudok sem megerősíteni, sem cáfolni dolgokat… még. Legyetek türelemmel.

Több mint érdekes választ kaptunk a színésznőtől. A Morbius előzetese után még abban sem vagyunk biztosak, hogy a cím nélküli harmadik Pókember-filmben látnánk legközelebb, hiszen Keselyűt láttuk visszatérni. Lehet, hogy a Sony Pictures még mindig a Baljós Hatos formáción dolgozik, és ennek egyik szereplője éppen Skorpió lenne?

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 teszt

Ezúttal két Pókemberrel szállhatunk harcba a gonosztevőkkel szemben.