Főoldal Filmek Michael Keaton, Jenna Ortega, Winona Ryder és mások karaktereit láthatjuk a Beetlejuice folytatásának első képein
Filmek

Michael Keaton, Jenna Ortega, Winona Ryder és mások karaktereit láthatjuk a Beetlejuice folytatásának első képein

Az első hivatalos képek a Beetlejuice folytatás főszereplőiről.

313
Beetlejuice
Forrás: Warner Bros.

A film hivatalos Instagram-fiókja tegnap már utalt rá, hogy ma érkezik valami. Néhányan arra gondoltak, hogy esetleg egy előzetest kapunk a közelgő folytatásból, azonban be kell érnünk néhány fotóval a főszereplőkről. Az első képeken Michael Keaton, Winona Ryder és Catherine O’Hara visszatérő karaktereit, valamint az új szereplők, Jenna Ortega és Justin Theroux látható.

Az új képeket az Entertainment Weekly tette közzé. Az első fényképen értelemszerűen Keaton látható az ikonikus szerepében – és őszintén szólva a legnagyobb feltűnést az okozza, hogy sok minden nem változott az 1988-as film óta. Alapvetően ugyanazt a kosztümöt, zilált hajat és sminket viseli, amit mindannyian ismerünk és szeretünk.

A második kép figyelemre méltóbb, hiszen itt láthatjuk először Ortega új karakterét, Astrid Deetz-et, aki a Winona Ryder által alakított Lydia Deetz lánya. Astrid, Lydia és Catherine O’Hara által játszott Delia Deetz úgy tűnik, hogy egy temetésen vannak, Theroux karaktere, Rory mellett, akiről eddig keveset tudunk.

A visszatérő rendező, Tim Burton is elárult néhány részletet az internetes hírportálnak adott interjúban. Röviden beszélt a hosszú útról, ami a folytatás elkészüléséig vezetett. Elmondta, hogy Keaton nem érezte égetőnek, hogy elkészüljön a folytatás, és csak akkor szerette volna elvállalni, ha nyomós okot találnak rá.“Azt hiszem, mindannyian ugyanígy éreztünk” – mondta a rendező. “Csak akkor van értelme, ha van érzelmi kötődésünk.”

Burton szerint a felmerült elképzelések között szerepelt egy Hawaii-n játszódó folytatás, vagy akár az, a Beetlejuice és Kísértetkastély keresztezés is. A főszerepet a Deetz-nők kapják, ez volt a érv a folytatás mellett, hogy elkészüljön.

Hozzátette, hogy forgatás visszahozta a filmkészítés iránti szeretetét, és megerősítette, hogy stop-motion animációt használtak, hogy az eredeti film hangulatát visszaadják. Keaton egy korábban adott interjúban azt is elárulta, hogy ahol lehetett, ott mellőzték a számítógépes effekteket, mindent kézzel megépítettek.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Beetlejuice Beetlejuice
Előzetesek

A Beetlejuice Beetlejuice előzetesében Jenna Ortega újraéleszti Michael Keaton bajkeverőjét

Michael Keaton nagyon elemében van a Beetlejuice Beetlejuice nagy előzetesében.

CinemaCon Warner Bros. Discovery
Filmek

CinemaCon: A Warner Bros. Discovery bemutatója

A Warner Bros. Discovery összes bemutatott produkciója a 2024-es CinemaCon alatt.