x
Close


Közelgő események

Filmek

Michael Keaton főszereplésével elkaszált film egy Batman Beyond adaptáció lett volna

Batman és Macskanő románcát folytatták volna a filmvásznon.

Michael Keaton főszereplésével elkaszált film egy Batman Beyond adaptáció lett volna
  • Publisheddecember 10, 2022

Újabb részletek láttak napvilágot azokról a projektekről, amelyeket James Gunn és Peter Safran elvetett, amikor átvették a DC Studios társ-vezetői posztját, és elnézve az elmúlt hetek történéseit, a DC-rajongók különösen csalódottak lesznek a legújabb fejlemény miatt. Egy új jelentés szerint a Batman Beyond című filmben Michael Keaton Sötét Lovagja felmelegítette volna románcát a Macskanővel.

Nemrég tudtuk meg, hogy a Ragadozó madarak és a Batgirl írója, Christina Hodson egy Michael Keaton főszereplésével készülő szóló Batman-filmen dolgozott (úgy tudni, hogy a Batman Beyond adaptációjáról van szó), és a The Hollywood Reporter most arról számolt be, hogy a filmben a címszereplő és a Macskanő közötti románc “felmelegítése” is szerepelt volna.

Ebből úgy tűnik, hogy Michelle Pfeiffer újra eljátszotta volna az egykori alantas asszisztens Selina Kyle szerepét a filmben. A lap nem biztos benne, hogy milyen terven dolgozott Hodson, de alighanem arról lehet szó, hogy a Batman sztárjai visszatértek volna a ’90-es évekbeli idősíkon. A THR hozzáteszi, hogy Gunn és Safran “ismeri, sőt, talán szeretik is Terry McGinnist”, és “visszahozhatják Deathstroke-ot”, de ez inkább tűnik spekulációnak, mint bennfentes információnak.

Az esély még mindig megvan rá, hogy lesz valami a projektből a jövőben, de most nehéz elképzelni, hogy az illetékesek meggondolják magukat. A DC Studios társvezetői a jövő héten mutatják be tervüket az új DC Univerzumról a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, David Zaslavnak, és bízunk benne, hogy a prezentáció után mi is kapunk hírt arról, mire készülnek az új vezetők.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.