Főoldal Filmek Michael Keaton főszereplésével elkaszált film egy Batman Beyond adaptáció lett volna
Filmek

Michael Keaton főszereplésével elkaszált film egy Batman Beyond adaptáció lett volna

Batman és Macskanő románcát folytatták volna a filmvásznon.

275
Batman

Újabb részletek láttak napvilágot azokról a projektekről, amelyeket James Gunn és Peter Safran elvetett, amikor átvették a DC Studios társ-vezetői posztját, és elnézve az elmúlt hetek történéseit, a DC-rajongók különösen csalódottak lesznek a legújabb fejlemény miatt. Egy új jelentés szerint a Batman Beyond című filmben Michael Keaton Sötét Lovagja felmelegítette volna románcát a Macskanővel.

Nemrég tudtuk meg, hogy a Ragadozó madarak és a Batgirl írója, Christina Hodson egy Michael Keaton főszereplésével készülő szóló Batman-filmen dolgozott (úgy tudni, hogy a Batman Beyond adaptációjáról van szó), és a The Hollywood Reporter most arról számolt be, hogy a filmben a címszereplő és a Macskanő közötti románc “felmelegítése” is szerepelt volna.

Ebből úgy tűnik, hogy Michelle Pfeiffer újra eljátszotta volna az egykori alantas asszisztens Selina Kyle szerepét a filmben. A lap nem biztos benne, hogy milyen terven dolgozott Hodson, de alighanem arról lehet szó, hogy a Batman sztárjai visszatértek volna a ’90-es évekbeli idősíkon. A THR hozzáteszi, hogy Gunn és Safran “ismeri, sőt, talán szeretik is Terry McGinnist”, és “visszahozhatják Deathstroke-ot”, de ez inkább tűnik spekulációnak, mint bennfentes információnak.

Az esély még mindig megvan rá, hogy lesz valami a projektből a jövőben, de most nehéz elképzelni, hogy az illetékesek meggondolják magukat. A DC Studios társvezetői a jövő héten mutatják be tervüket az új DC Univerzumról a Warner Bros. Discovery vezérigazgatójának, David Zaslavnak, és bízunk benne, hogy a prezentáció után mi is kapunk hírt arról, mire készülnek az új vezetők.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.

Pingvin
Sorozatok

Hamarabb jöhet a Batman előzménysorozata, a Pingvin

A vártnál előbb lehet a Pingvin bemutatója.

Peacemaker - Békeharcos
Filmek

James Gunn jelentést adott, hogy áll a Peacemaker Békeharcos 2. évad írásával

Két éve várunk már Békeharcos visszatérésére, mikor jön el a pillanat?