x
Előzetesek

Michael Fassbender karaktere, Callum Lynch belép az Animusba

Megérkezett az Assassin’s Creed mozifilm első olyan klipje, melyben működés közben láthatjuk az időutazó gépet.

  • Publishednovember 29, 2016

Megérkezett az Assassin’s Creed mozifilm első olyan klipje, melyben működés közben láthatjuk az időutazó gépet.

A 20th Century Fox jóvoltából most debütált az első hivatalos klip Justin Kurzel élőszereplős adaptációjából, az Assassin’s Creed filmből, melyben a film két főszereplője Michael Fassbender és Marion Cotillard látható, valamint a különleges gép.

Ez az első olyan alkalom, mikor testközelből láthatjuk, miként is működik az Animus névre keresztelt időgép, melynek segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) emlékében lehet turkálni. Dr. Sophia Rikkin (Marion Cotillard) az inkvizíció idejéből Lynch ősére, Aguilar-ra kíváncsi, de ezért egészen a 15. századi Spanyolországig kell visszamenni az időben.

Látszólag főhősünk nem repes az örömtől, hogy találkozhat őseivel, háztetőkön ugrálhat, talán éppen azért nem olyan boldog, mert rádöbben, hogy az asszaszinok, ősei gyilkosok voltak.

A film főszerepében Callum Lynch lesz látható, akit Michael Fassbender fog játszani. Főhősünk ősei felfedezésére indul, de egy rejtélyes és titkos társaságba botlik, az Orgyilkosokba. Ezután elkezdi gyűjtögetni a tudást, és a különféle képességekre tesz szert, hogy legyőzhesse az erős kezű Templomos rendet. Ezt csak technológiai áttöréssel lehet elérni, mely megnyitja a genetikus emlékezetet. Lynch visszamegy az időben, a 15. századi Spanyolországba az inkvizíció idejére, hogy megtapasztalja őse, Aguilar kalandjait.

A film szereplői között lesz Marion Cotillard, Ariane Labed, Michael K. Williams, Carlos Bardem, Denis Menochet, Brendan Gleeson és Jeremy Irons is. A játékkalandot Justin Kurzel rendezte, aki Bill Collage, Adam Cooper és Michael Leslie írott munkáját dolgozta fel.

Kis hazánkban az Assassin’s Creed filmet december 29-től nézhetjük meg a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.