Wide Screen
Pletykák

Michael B. Jordan karaktere, a Koncoló visszatérhet a Fekete Párduc 2. részében

Újabb forrás erősítette meg a Koncoló visszatérését a már bejelentett Fekete Párduc második részében.

A Fekete Párduc-film végén T’Challa (Chadwick Boseman) megölte Koncolót, de afelől nem lehetnek kétségeink, hogy a Marvelnél ennek dacára módot találnak, hogy feltámasszák a film főgonoszát, amennyiben a történet úgy kívánja azt. Nemcsak a rajongók körében, hanem a kritikusok szemében is megnyerőnek bizonyult Michael B. Jordan alakítása, akit az egyik legjobban felépített Marvel-gonosznak kiáltottak ki Marvel Moziverzumban Thanos előtt.

Roger Wardell az este folyamán már azt állította, hogy a 4. fázisban Nova és Norman Osborn is debütálni fog, most újabb érdekes részlettel állt elő a Marvel Studios tervei közül. Ezúttal a Fekete Párduc-folytatásáról és Koncoló visszatéréséről pletykált. Wardell úgy értesült, hogy Erik Killmonger abban a túlvilági síkon térne vissza, ahol T’Challa is találkozott apjával a filmben. Ráadásul Wardell azt is tudni véli, hogy a Fekete Párduc-folytatása bemutatná Queen Divine Justice-t, egy olyan karaktert a képregényekből, akit titokban Amerikába vitte, ahol T’Challa egyik harcosa viselte gondját felnőtté válása előtt.

A hírek szerint a Fekete Párduc második rész forgatását az idei év végén, de legkésőbb 2020 elején kezdheti az első részt is magáénak tudó Ryan Coogler. A főszerepben ezúttal is Chadwick Boseman-t látjuk, mások mellett pedig Danai Gurira és Lupita Nyong’o is visszatérhet korábbi szerepében. De már nem kell sokat várnunk a bemutató napjára sem, hiszen a sok más bejelentés között ez is kiderül augusztus 24-én, amikor a Disney a D23 Expon elárulja a következő év Marvel-filmjeinek megjelenését.

Még több a témában...

Tudtad, hogy Shazam eredeti neve Marvel Kapitány volt?

Kévés Bence Mihály

[SDCC 2019] Penge is csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz Mahershala Ali játékában

Kévés Bence Mihály

A Disney ezen a néven mutatja be a Skarlát boszorkány és Vízió közös sorozatát

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább