x
Close


Közelgő események

Filmek

Michael B. Jordan elárulta, hogy Sylvester Stallone miért hiányzik a Creed III. részéből

Rocky Balboa nélkül is megnyerheti a harcot Adonis Creed?

Michael B. Jordan elárulta, hogy Sylvester Stallone miért hiányzik a Creed III. részéből
  • Publishednovember 25, 2022

A Creed III. főszereplőjét alakító Michael B. Jordan egy nemrég készített interjúban elárulta az újságíróknak, hogy szerinte miért fog működni a film Sylvester Stallone, azaz Rocky Balboa nélkül. Jordan azt is megígérte a rajongóknak, hogy a film tisztelegni fog a karakter előtt, de a főszereplő mégis csak Adonis lesz.

Michael B. Jordan újra ringbe száll, ám ezúttal nemcsak színészként, hanem rendezőként is kipróbálja magát. A Creed III. rendezői székében debütál rendezőként Jordan, viszont Sylvester Stallone nem lesz mellette, hogy segítse a ringbe, egyedül kell felvennie a harcot régi barátjával. A legendás színész az első két filmben is szerepelt, sőt, az első részben nyújtott munkájáért Oscar-jelölést is kapott; ennek fényében mondhatjuk, hogy hiányozni fog.

Stallone először tavaly áprilisban erősítette meg, hogy nem tér vissza a harmadik részben, majd tett néhány kritikus megjegyzést a folytatással kapcsolatban, és úgy tűnik, hogy nem tetszik az irány. Az Empire magazinnak adott interjújában Jordan kitért arra, hogy Stallone miért hagyja ki a harmadik részt. Bár Rocky hiányozni fog, a film tisztelegni fog a franchise nagyja előtt, viszont a történet teljes egészében Adonisra fog fókuszálni.

Igazán belemerülünk a Creed-univerzumba, és hagyjuk, hogy fejlődjön, saját családot alapítson, és átmenjen a saját megpróbáltatásain és megpróbáltatásain az életben.

[Rocky] hiánya lehetővé teszi, hogy Adonis a saját lábára álljon, és felhasználja azt a bölcsességet, amit a Rockytól tanult a másik két filmben. Úgy gondolom, ezzel tisztelgünk Rocky előtt, akinek az ujjlenyomata mindig és örökké rajta lesz ezen a franchise-on. A lényege még mindig ott van. Ugyanakkor a Creed-franchise egy erős irányba mozdul el.

Michael B. Jordan

Bár Rocky háttérbe szorul, de ne feledjük, hogy mindig is mellékszereplő volt a Creed-filmekben, így viszont nagyobb szerepet kaphat a címadó szereplő. Michael B. Jordan kiléphet a legenda árnyékából, hogy élete egyik legnagyobb harcát megvívja Damian Anderson régi barátja ellen, akit Jonathan Majors alakít.

A filmet 2023. március 2-án fogják bemutatni Magyarországon.

Creed 3
Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.