Mi lesz a Naughty Dog következő projektje?

Egy új cím, vagy The Last of Us Part III is szóba jöhet.

Neil Druckmann, a Naughty Dog alelnöke egy friss interjúban elmondta, már a következő nagy projekten gondolkodik. A The Last of Us Part II munkálatai befejeződtek, napokra vagyunk a megjelenéstől, ez pedig azt jelenti, több idő jut a jövőbeli tervekre. Nyilatkozata alapján egyelőre kérdéses, mire fognak koncentrálni legközelebb, ugyanis egy esetleges The Last of Us folytatás, vagy egy teljesen új, az alapoktól felépített cím is szóba jöhet.

A The Last of Us kapcsán megjegyezte, a második felvonás bejelentése is órási visszhangot keltett, sokan egyenesen szentségtelennek tartották a folytatás tényét. Ezen felül elrugaszkodott javaslatokat is kaptak egy európai vagy ázsiai helyszínt illetően, azonban ezeket számításba sem vették. Megerősítette, hogy amennyiben visszatér a széria, a jelenlegi környezet és a jól ismert karakterek is vissza fognak köszönni.

Sőt, a karakterekkel nemsokára a TV-képernyőkön is találkozhatunk, ugyanis Druckmann részt vesz az HBO által berendelt sorozat munkálataiban is, akárcsak a Csernobil rendezője, Johan Renck.

A rajongói spekulálás természetesen rögtön elindult. Sokan biztosra veszik, hogy Ellie kalandja fog folytatódni, néhányan egy Jak & Daxter remake érkezésében is bíznak, mi azonban mindenkit arra buzdítunk, hogy ne élje bele magát semmilyen ábrándba, amíg az nem nyer megerősítést. Várjuk meg a The Last of Us Part II végét, mielőtt elméleteket gyártunk. Az Uncharted-sorozatnál már láthattuk, a Naughty Dog kész lezárni a történeteit, amikor úgy érzi, eleget mutatott, de bármi is lesz a következő cím, valószínűleg hosszú éveken át tartó várakozás fogja megelőzni.

Total
0
Shares
Previous Article
Logan

A Logan rendezője ezért nem készíthette el a The Sandman adaptációt

Next Article
San Diego-i Comic-Con

Az első virtuális San Diego-i Comic-Con teljesen ingyenes lesz, és nyár közepén tartják

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!