Főoldal Játékok Mi lesz a Naughty Dog következő projektje?
Játékok

Mi lesz a Naughty Dog következő projektje?

Egy új cím, vagy The Last of Us Part III is szóba jöhet.

456

Neil Druckmann, a Naughty Dog alelnöke egy friss interjúban elmondta, már a következő nagy projekten gondolkodik. A The Last of Us Part II munkálatai befejeződtek, napokra vagyunk a megjelenéstől, ez pedig azt jelenti, több idő jut a jövőbeli tervekre. Nyilatkozata alapján egyelőre kérdéses, mire fognak koncentrálni legközelebb, ugyanis egy esetleges The Last of Us folytatás, vagy egy teljesen új, az alapoktól felépített cím is szóba jöhet.

A The Last of Us kapcsán megjegyezte, a második felvonás bejelentése is órási visszhangot keltett, sokan egyenesen szentségtelennek tartották a folytatás tényét. Ezen felül elrugaszkodott javaslatokat is kaptak egy európai vagy ázsiai helyszínt illetően, azonban ezeket számításba sem vették. Megerősítette, hogy amennyiben visszatér a széria, a jelenlegi környezet és a jól ismert karakterek is vissza fognak köszönni.

Sőt, a karakterekkel nemsokára a TV-képernyőkön is találkozhatunk, ugyanis Druckmann részt vesz az HBO által berendelt sorozat munkálataiban is, akárcsak a Csernobil rendezője, Johan Renck.

A rajongói spekulálás természetesen rögtön elindult. Sokan biztosra veszik, hogy Ellie kalandja fog folytatódni, néhányan egy Jak & Daxter remake érkezésében is bíznak, mi azonban mindenkit arra buzdítunk, hogy ne élje bele magát semmilyen ábrándba, amíg az nem nyer megerősítést. Várjuk meg a The Last of Us Part II végét, mielőtt elméleteket gyártunk. Az Uncharted-sorozatnál már láthattuk, a Naughty Dog kész lezárni a történeteit, amikor úgy érzi, eleget mutatott, de bármi is lesz a következő cím, valószínűleg hosszú éveken át tartó várakozás fogja megelőzni.

Szerző

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.

Elden Ring Shadow of the Erdtree
Játékok

Bemutatkozott az Elden Ring első nagy kiegészítője

Idén nyáron érkezik a Shadow of the Erdtree című kiegészítő.

Microsoft Xbox
Játékok

Ez a négy Xbox-játék érkezik PlayStationre és Nintendo Switch-re

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy mely Xbox-játékok jönnek a rivális konzolokra.