Mi következhet a Ghost of Tshusima életében?

Itt lenne a vége a zseniális alkotásnak, vagy robog esetleg tovább a sikerek útján?

Nagyon nagy sikere lett nyáron a Sucker Punch új címének, ami egyenesen a feudális japán gyönyörű világába utaztat el minket. Nem tökéletes azonban ez a világ, hiszen meg kell azt menteni a rá pályázó mongoloktól is. Rengeteg példány fogyott belőle, eladások szempontjából a rajt jobban sikerült, mint a Horizon Zero Dawn esetében. Ilyen előjelek mellett biztosra lehet venni, hogy nem lesz elhanyagolva ez az exkluzív játék sem a jövőben, a kérdés már csak az, mi is fog pontosan vele történni?

Erre természetesen nem tudunk pontos választ adni, hiszen nem érkezett még semmiről hivatalos megerősítés. Tény azonban, hogy a fejlesztők nem zárkóznak el egy esetleges single-player DLC elkészítéstől sem. Egy másik karakter cipőjébe lépni igazán érdekes lenne, továbbá akár még Jin új kalandjai sincsenek kizárva. Jó alapra építenek, hiszen kiváló értékelést ért el nálunk is ez a mű és az év játéka címért is elég erősen a versenyben volt.

Valószínűleg teljes remastert nem fogunk látni az elkövetkező években, hiszen bár megérkeztek az új gépek amikre érdemes lenne az elkészíteni, azonban a játék csak nemrég látott napvilágot és így is zseniálisan néz ki, mind a régi, mind az újabb eszközökön. Nagyon várjuk, hogy valami újdonságot megtudhassunk a Ghost of Tshusima-ról és esetlegesen egy nagyobb kiegészítő is befusson a közeljövőben hozzá.

Total
1
Shares
Previous Article
Szex és New York

Folytatást kap a Szex és New York sorozata az HBO Maxon

Next Article
Deadpool

Kevin Feige megerősítette, hogy a Deadpool 3. lesz a Marvel Moziverzum első korhatáros alkotása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!