Cyborg

Mi kell ahhoz, hogy Ray Fisher újra Cyborg legyen: a Warner Bros. bocsánatkérése

A színész nagyon kiborult és megsértődött, nem olyan könnyen játszaná el újra Cyborgot.

Több cikken keresztül olvashattunk Ray Fisher vádjairól, hogy a Warner Bros. és az akkori vezetőség mennyire megnehezítette a munkát, a színészekkel pedig tisztességtelenül bánt Az Igazság Ligája újraforgatása alatt. Felállítottak egy független vizsgálóbizottságot, hogy kiderítsék az igazságot, azonban az eredményeket nem osztották meg, ám Fisher meggyőződése, hogy ennek következménye miatt mondott le Joss Whedon.

Ray Fisher kijelentette, hogy nem tér vissza Cyborg szerepében, amíg a Warner Bros. és a DC Filmes elnöke, Walter Hamada nem kér bocsánatot tőle a történtek után. A múlt hétvégi MEGACON Orlando eseményről osztott meg egy rövid bejegyzést a No Load Time, amiben a színész Az Igazság Ligája forgatásáról, a rendezői változatról és a stúdió hozzáállásáról beszélt. Számos kérdésre válaszolt Fisher, köztük a podcast műsorvezető egyik kérdésére is, amiben azt kérdezték a színésztől, hogy mi kellene ahhoz, hogy újra eljátssza Cyborgot a képernyőn.

Ez egy komplikált kérdés. Azt hiszem, hogy végső soron az, hogy az emberek hogyan költik el pénzüket, az határozza meg, hogy mi történik és mi nem történik meg ebben az üzletágban, és különösen a képregényekben, a DC-nél. Sok minden történt a színfalak mögött. Nyilvánvalóan nem szégyelltem beszélni mindarról, ami az elmúlt években történt, az oda-vissza kapok dolgokról, amiket a Warner Bros. Pictures-szel, Walter Hamadával és a stáb többi tagjával személyesen és nyilvánosan átéltem.

Szerintem az egész egy bocsánatkéréssel kezdődik a Warner Bros. részéről. Rengeteg nagyon durva dolog történt, főleg nyilvánosan. Amit Walter Hamada és a Warner Bros. megpróbált csinálni szakmailag és jelenlétével, és ezt a fekete emberek számára az emberiség történelmének egyik legmeghatározóbb évében, az egyszerűen elfogadhatatlan.Ray Fisher

Fisher hozzáfűzte még, hogy semmilyen produkciót nem fog támogatni addig, amíg Hamada nem kér bocsánatot tőle. Nehéz helyzetbe került a történtek után, mert elmondása szerint ízig-vérig DC-rajongó, aki mellesleg imádja a karakterét, de elismeri, hogy néha fel kell adnod a szereteted, hogy a helyes útra lépj.

A WarnerMedia tavaly megerősítette, hogy a vizsgálat lezárult, és hogy „javító intézkedéseket” foganatosítottak Fisher állításai alapján, hogy még egyszer ne történjen meg hasonló eset, mint Az Igazság Ligája újraforgatásán. Továbbra sem világos, hogy mik voltak ezek a javító intézkedések, noha Fisher tett utalást rá. A színész szerint ezek közül néhányra már fény derült, néhányra pedig várnunk kell.

Cyborg
Total
10
Shares
Previous Article
Free Guy

Ryan Reynolds kulisszák mögötti fotókkal leplezte le a Free Guy valamennyi vendégét

Next Article
A Sólyom és a Tél Katonája

Sikeresen zárult Anthony Mackie tárgyalása, így ő lesz az Amerika kapitány 4. főszereplője

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!