Wide Screen
Image default
Filmek

Meryl Streep szinkronjával érkezik az Apple Tv+ új animációs filmje

A háromszoros Oscar-díjas színésznő narrátorként vesz részt a produkcióban.

A háromszoros Oscar-díjas színésznő narrátorként vesz részt a produkcióban.

Tavaly november óta az Apple TV+ is küzd a nézők kegyeiért, a szolgáltató olyan sorozatokkal indult többek között, mint a Jason Momoa által fémjelzett See, illetve a Hailee Steinfeld főszereplésével készült Dickinson. Egyik következő produkciójuk Oliver Jeffers az Egyesült Államokban hatalmas népszerűségnek örvendő, Here We Are: Notes for living on Planet Earth című művét veszi majd alapul, az animációs rövidfilm szinkronjához pedig igazi sztárokat sikerült megnyerni.

Közülük is kiemelkedik természetesen a Kramer kontra Kramerért, a Sophie választásáért és A Vasladyért Oscar-díjjal jutalmazott Meryl Streep, aki számára nem ismeretlen terep a szinkronizálás, hiszen a Hangya boyban, illetve A fantasztikus Róka úrban is kölcsönözte már a hangját egy-egy figurának. Rajta kívül is olyan nevek találhatóak a szinkronstábban, mint az Emmy-nyertes Chris O’Dowd, az Oscar-jelölt Ruth Negga, illetőleg A Szobából ismert Jacob Tremblay.

A film egy hétéves gyermeket követ majd, amint szülei útmutatása nyomán szépen lassan felfedezi a Föld csodáit, életére különös hatással lesz egy kiállítás, mely a rejtélyes Museum of Everything nevű intézményben kerül megrendezésre.

A film rendezője Philip Hunt lesz, aki Luke Matheny segítségével adaptálta az alapművet. Az alkotást egy független animációs stúdió, a Studio AKA készíti.

A Here We Are című alkotás április 17-én kerül fel az Apple Tv+ platformjára.

Még több a témában...

A 2020-as Emmy-díj jelöltjei: A legjobb dráma sorozat kategória jelöltje a The Mandalorian

Vigh Martin

[SDCC 2020] Előzetesen a For All Mankind második évada

Vigh Martin

Tom Hanks Greyhound című filmje a mozik helyett egyből az Apple TV+-ra kerül

Horváth Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat