x
Játékok

Méretes frissítést és vadiúj játékmódot kap a Ghost of Tsushima

A Szellem még nem végzett.

Méretes frissítést és vadiúj játékmódot kap a Ghost of Tsushima
  • Publishedoktóber 6, 2020

A PlayStation 4 legutóbbi nagy exkluzív címe még csak néhány hónapja jelent meg, a rajongók azonban máris a szívükbe zárták Jin Sakai sztoriját. Szűk negyed év leforgása alatt a legnagyobb arányban kiplatinázott Sony cím lett a generációban, a fejlesztők azonban még közel sem végeztek a legendás szamuráj történetével.

A Sucker Punch bejelentette, hogy október 16-án egy méretes frissítést találnak majd a menüben a Ghost of Tsushima játékosai, amely az 1.1 verzió mellett a Legends játékmódot is magával hozza. Az alapjáték frissítése olyan funkciókat hoz magával, melyekre régóta vágyott a közönség. Ilyen lesz a New Game+ mód, amely lehetővé teszi, hogy az első végigjátszásban megszerzett fejlesztésekkel és eszközökkel vágjunk neki egy új kalandnak. Emellett végre helyet kap a játékban a Loadout funkció, amely sokkal kényelmesebbé teszi majd a fegyverzet váltásának folyamatát, amit eddig eszközönként kellett kiviteleznünk. Ezeken felül egy új kereskedő is járni fogja a sziget területét, akitől eddig nem látott festéseket vásárolhatunk majd.

A Legends játékmód egy kooperációs élmény, ahol lehetőségünk lesz kétfős, sztoriorientált küldetéseket teljesíteni, vagy három másik harcossal karöltve megkísérelni a túlélést az ellenség hordái ellen. Pár héttel az indulás után a Raid lehetőség is bekerül majd a fejlesztők ígérete alapján. Az új szegmens rengeteg olyan kinézetet, fegyvert és képességet tesz választhatóvá, amely az alapjáték világába nem igazán illett volna bele, azonban egy ilyen, misztikusabb körítésben kifejezetten izgalmasnak tűnnek. Egy előzetes is érkezett a bejelentés mellé, ahol szemügyre vehetitek az újdonságokat.

A Legends külön letöltést igényel majd, de a javításhoz hasonlóan ingyenesen elérhető lesz minden játékos számára. Azoknak pedig, akik kimaradtak Jin kalandjából, ajánljuk a jelenleg zajló Games of a Generation akciót a PlayStation Store kínálatában, ugyanis az eddigi legkedvezőbb áron utazhattok el Japán aranykorába.

Written By
Szarka Roland

2003 karácsonyán egy PlayStation 1-et találtam a fa alatt, és azóta se eresztenek a játékok, így a gamer rovat csapatát próbálom erősíteni.