Menő Angry Birds ajándékok érkeztek a filmhez

Igazán menő Angry Birds ajándékok érkeztek a MoziShop.hu, a legnagyobb hazai filmes ajándékbolt kínálatába!

Igazán menő Angry Birds ajándékok érkeztek a MoziShop.hu, a legnagyobb hazai filmes ajándékbolt kínálatába!

Augusztus 8-án debütál a hazai mozikban az Angry Birds folytatása, az Angry Birds 2 – A film. A MoziShop.hu webáruház kínálatában pedig már most elérhetőek az Angry Birds mozis cuccok, a mozis poharak topperekkel (figurákkal), a dombornyomott popcorn vödör, a prémium minőségű plüssök és a Red kulacs.

A mozis poharakhoz járó topperek ráadásul különleges kialakításúak, hiszen mozgathatóak a figurák. A MoziShop.hu kínálatában még az első Angry Birds részéhez kiadott különleges mozis poharakkal közösen is beszerezhetőek a legújabb mozis Angry Birds ajándékok, akár 50% kedvezménnyel.

A 3,8 literes dombornyomott Angry Birds popcorn vödör mellé kiváló minőségű, pihe-puha Angry Birds plüssök közül válogathatnak a rajongók, a hab a tortán pedig az Angry Birds Red kulacs.

A MoziShop.hu kínálatában az Angry Birds ajándékok korlátozott ideig, a készlet erejéig szerezhetőek be, így érdekes máris lecsapni a különleges Angry Birds cuccokra. Az Angry Birds ajándéktárgyak mellett a MoziShop.hu kínálatában még korlátozottan elérhetőek az idei nyár legnépszerűbb animációs filmjeihez megjelent mozis cuccok, így a Toy Story 4 és A kis kedvencek titkos élete 2 ajándékai is rendelhetőek még.

Total
3
Shares
Previous Article
Fekete Özvegy

Scarlett Johansson ezekhez a filmekhez hasonlította a Fekete Özvegy-filmet

Next Article

A Gamescom-on is tiszteletét teszi a Stadia!

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!