x
Filmek

Érkezni fog a Fruit Ninja mozifilm is

Nem meglepő, hogy az Angry Birdsöt más játékadaptáció is követi, jön a Fruid Ninja film.

Érkezni fog a Fruit Ninja mozifilm is
  • Publishedmájus 23, 2016

Nem meglepő, hogy az Angry Birdsöt más játékadaptáció is követi, jön a Fruid Ninja film.

Épp az Angry Birds bemutatója utáHalfbrick Studiosn a The Hollywood Reporter hozta le a hírt, hogy érkezik a film. Múlt hét pénteken kezdték vetíteni az Angry Birdsöt a USA-ban, de máris jön az újabb játék-film folytatás.

A filmet a játékfejlesztő stúdió tervei szerint szeretnék elkészíteni, így van rá esély, hogy egy teljes értékű mozit kapunk. A filmről annyit elmondtak, hogy nem egy akciódús animációs filmet terveznek, annál inkább egy élőszereplős családi komédiát. A Halfbrick Studios elgondolása jó, de hogy miként fogják ötvözni a film és játék vonalait, az jó kérdés még.

Már a gyártó stúdiót is kiszemelték. A Vinson Films gyártaná a filmet, ahol többek közt a San Andreas, Boszorkányvadászok készültek. J.P. Lavin és Chad Damiani felel a forgatókönyvért majd. Kíváncsian várjuk tehát, hogy mit hoznak ki az 1 milliárd letöltést elérő őrült húzigálós játékből a vásznon.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.