x
Előzetesek

Kiszivárgott a Birds of Prey teaser előzetese, benne Harley Quinn, Vadásznő és Fekete Maszk is feltűnik

Csakhogy megjelentek az első hírek, hogy mikor érkezhet a Birds of Prey első előzetese, máris kiszivárgott egy teaser videó róla.

  • Publishedaugusztus 31, 2019

Csakhogy megjelentek az első hírek, hogy mikor érkezhet a Birds of Prey első előzetese, máris kiszivárgott egy teaser videó róla.

Tegnap több forrás is megerősítette, hogy Margot Robbie és még sok más hollywoodi sztár főszereplésében készült Birds of Prey első hivatalos előzetese már úton van, bármikor debütálhat, ehhez képest nem telt el sok idő, s egy kalózverzió máris kiszivárgott az előzetesről.

Többségben Harley Quinn látható a teaser előzetes képkockáin, de akadnak olyan jelenetek is, amelyben sok más szereplő mellett Fekete Maszk (Ewan McGregor) a film főgonosza, Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead) és Renee Montoya (Rosie Perez) is feltűnik a DC Moziverzum következő női szuperhősfilmjében.

A hivatalos Birds of Prey előzetes várhatóan a jövő héten érkező az AZ: Második fejezet előtt mutatkozik be, de nagy valószínűséggel első körben csak a mozikban lesz látható a trailer, és a rajongóknak pár napot várniuk kell az online debütálásra. Tudomásunk szerint alig negyven másodperc hosszú előzetest mutatnak be, szóval nem lepődnénk meg, ha a most kiszivárgott teaserről lenne szó.

A Birds of Prey bemutatója 2020. február 7-én lesz a tengerentúlon.

Harley Quinn

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.