Wide Screen
Image default
Filmek

Mennyi idő telt el a Bosszúállók: Végtelen háború és a Végjáték között?

A Disney a sajtónak bemutatott új Bosszúállók: Végjáték előzetesből az is kiderült, pontosan mennyi idő telt el a két film között.

A Disney a sajtónak bemutatott új Bosszúállók: Végjáték előzetesből az is kiderült, pontosan mennyi idő telt el a két film között.

A Bosszúállók: Végjáték első előzetese óta megy a találgatás, hogy pontosan mennyi idő is telhetett el a Végtelen háború és a Végjáték között, hiszen az előzetesekben Fekete Özvegynek többször is változott a haja hossza, de még a színe is, hol vörösben, hol tiszta szőkében, hol pedig szőke és a vörös árnyalatában mutatkozott. Úgy tűnik, hogy választ kaptunk a két film között eltelt időre, hiszen minap a Disney egy közel 10 perces videót mutatott be a sajtóból kiválasztott szerencséseknek.

A GameSpot értesülései szerint a bizonyos felvételben konkrét választ kaptunk, mikor Tony a Vasember páncél maszkjával üzenetet hagy hátra Peppernek. Az ominózus jelenettel már az első előzetesben találkoztunk, de úgy tűnik, hogy többé-kevésbé ez lehet a film nyitójelenete is. A Disney által bemutatott bővített változatban Tony a Peppernek címzett videóban pontosan elmondja, hogy ő és Nebula már 22 napja sodródnak az űrben, tehát több mint három hét telt el, hogy Thanos megtizedelte az univerzumot, a Bosszúállók elvesztették barátaikat.

Tony az előzetesben megemlíti, hogy négy napja se kajájuk, se vizük, reggelre pedig az oxigénjük is elfogy, de afelől kétségünk sem lehet, hogy túlélik az űr viszontagságos körülményeit, vagy legalábbis megmentik őket, hiszen az elmúlt két előzetesben már a Földön látjuk őket a Bosszúállók főhadiszállásán, sőt, a kvantumruhát is magukra öltötték. A Kvantumvilág fontos szerepet játszik majd a történetben, előreláthatóan a film cselekménye során ugrálni fogunk az időben.

A Bosszúállók: Végjáték országos bemutatója április 25-én lesz.

Még több a témában...

Kaptunk néhány forgatási videót Amerika Kapitány és Bucky prágai forgatásáról

Kévés Bence Mihály

Pénteken érkezik a Marvel’s Iron Man VR

Szarka Roland

A Marvel tisztázta, hogy a Bosszúállók: Végjáték után mi történt a Végtelen Kövekkel

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat