Főoldal Filmek Melissa Barrera nyitott az új Horrorra akadva egyik szerepére
Filmek

Melissa Barrera nyitott az új Horrorra akadva egyik szerepére

Kirúgták a Sikoly VII főszerepéből, a Horrorra akadvában szívesen játszana Melissa Barrera.

327
Sikoly VI
Forrás: Spyglass Media Group

A horrorfilmek paródiája, a Horrorra akadva hamarosan visszatér, és Melissa Barrera megerősítette, hogy nyitott lenne a szereplésre, miután kirúgták a Sikoly VII. főszerepéből. Barrerát legközelebb a jövő héten érkező Abigail cím filmben láthatják a rajongók.

Barrera ezt egy interjúban erősítette meg az Inverse-nek, miközben az új horrorfilmjét, az Abigailt népszerűsítette. Természetesen ez nagyszerű lehetőség lenne némi meta kommentárra, különös tekintettel az előzményekre, hogy az első Scary Movie nagyrészt az eredi Sikoly-filmet parodizálta.

„Mindig is szerettem ezeket a filmeket” – árulta el Barrera. „Amikor megláttam a bejelentést, azt gondoltam, ‘Ó, ez jó móka lenne. Nagyon szórakoztató lenne csinálni.’”

Samantha Carpenter szerepével vált leginkább ismertté Barrera a 2022-es Sikoly-filmben, majd 2023 novemberében kirúgták a franchise-ból. A színésznő közösségi médiában tett megjegyzéseivel indokolta döntését a Radio Silence, amiért hangot adott a Gázai konfliktusnak. A történtek után sem hallgatott Barrera, többször kritizálta a filmipart. Legutóbb a The Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt múlt hónapban, hogy nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy újra eljátssza a szerepét, ha lehetősége nyílna a visszatérésre; hozzátette azonban, hogy „sok mindennek történnie kellene”, hogy visszatérjen a sorozathoz.

Barrera után Jenna Ortega is otthagyta a sorozatot, és jelenleg Neve Campbell visszatérésével készül a hetedik rész. A Paramount a múlt héten jelentette be a CinemaConon, hogy újraindítják a franchise-t egy új résszel. A stúdió nem részletezte a terveket, annyit tudunk, hogy a Sonic, a sündisznó producere, Neal H. Horitz dolgozik az új részen.

Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Abigail
Előzetesek

Elszabadult a pokol az Abigail új előzetesében

Egymás után vadássza le áldozatait az Abigail névre keresztelt vámpír balerina.

Abigail
Előzetesek

Az Abigail előzetesében a Radio Silence és Melissa Barrera bemutat egy horrorfilmet egy balerina vámpírról

A gyerekek márpedig szörnyetegek is tudnak lenni, derült ki az Abigail előzeteséből.