Főoldal Filmek Melissa Barrera elárulta, időben mikor játszódik a Sikoly következő része
Filmek

Melissa Barrera elárulta, időben mikor játszódik a Sikoly következő része

Már nemcsak a helyszínt, de az időt is tudjuk, mikor játszódik a Sikoly 6.

421
Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group

Nemrég a Collider munkatársa, Perri Nemiroff a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon készített interjút a Sikoly újdonsült sztárjával. A beszélgetés alatt Melissa Barrera elárulta, hogy a folytatásban a woodsborói gyilkos New York Cityben szedi áldozatait majd, de arról is mesélt, hogy ez milyen hatással lesz a Ghostface áldozataira.

Most újabb részleteket árult el a folytatásról, amikor a Sikoly hatodik rész idővonaláról kérdezték. A Deadline-nak adott interjú során arra próbáltak választ kapni, hogy a Sikoly 6. és az ötödik film befejezése után egy hosszabb szünet következik majd a történetben, vagy közvetlen folytatásban lesz részünk jövőre. Erre a kérdésre habozás nélkül válaszolt, és megerősítette, hogy alapvetően egy közvetlen folytatással lesz dolgunk, azaz csak néhány hét lesz a két esemény között. Vagyis amit eddig tudunk, hogy az új Sikoly 2021 szeptemberének végén játszódik, tehát az elhangzottak alapján a folytatás tehát valamikor november környékére tehető plusz-mínusz néhány hét.

A Paramount Pictures 2022-es rebootjában a Sikoly rajongók új áldozatokkal és gonosztevőkkel ismerkedhettek meg. A történet ezúttal is Woodsboróban játszódik 25 évvel azután, hogy a kezdeti Ghostface felbukkant a ’90-es években. Az új rész női főszereplője ezúttal Barrera volt, mint Ortega Tara idősebb testvérét, és mindketten visszatérnek. A hatodik filmben szintén visszatér Courtney Cox, mint a halált megvető Gale Weathers, valamint Randy Meeks (Jamie Kennedy) unokahúga és unokaöccse, akiket Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding alakít. Emellett Samara Weaving, Liana Liberato, Dermot Mulroney, Jack Champion, Henry Czerny, Tony Revolori, Josh Segarra és Devyn Nekoda is csatlakozik a csavaros családhoz. Mindannyian nagyon izgatottak vagyunk, hogy Hayden Panettiere-t is újra üdvözölhetjük, aki a 2011-es Sikoly 4-ből ismert Kirby Reed szerepét fogja alakítani.

A Sikoly rendezői Matt Bettinelli-Olpin és Tyler Gillett szintúgy összeállnak, akárcsak Guy Busick és James Vanderbilt forgatókönyvírók az előző részről, Kevin Williamson, az első három eredeti film írója pedig executive producerként dolgozik.

A cím nélküli következő, a hatodik Sikoly 2023. március 31-én kerül a mozikba.

Sikoly
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Sikoly VI
Filmek

Melissa Barrera nyitott az új Horrorra akadva egyik szerepére

Kirágták a Sikoly VII főszerepéből, a Horrorra akadvában szívesen játszana Melissa Barrera.

Abigail
Előzetesek

Elszabadult a pokol az Abigail új előzetesében

Egymás után vadássza le áldozatait az Abigail névre keresztelt vámpír balerina.