Főoldal Filmek Melissa Barrera a Sikoly 6.-ról mesélt, hogy milyen érzés, amikor a Ghostface üldöz egy nagyvárosban
Filmek

Melissa Barrera a Sikoly 6.-ról mesélt, hogy milyen érzés, amikor a Ghostface üldöz egy nagyvárosban

A Ghostface visszatér, és a világ egyik legnagyobb városába.

426
Sikoly
Forrás: Spyglass Media Group

Woodsboro lakói tudják, hogy a Ghostface elől nincs menekvés. Melissa Barrera színésznő a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon adott interjúja során elárulta, hogy még a TIFF tömeg sem tántorítja el a maszkos zaklatót. A Collider munkatársa, Perri Nemiroff a Benjamin Millepied Carmen című filmjében játszott szerepéről kérdezte a színésznőt, de szóba került még a Sikoly 6. is.

Az újságíró próbált bővebb választ kapni, hogy mit jelent a Ghostface számára a nagyváros, mit szabad ezzel kapcsolatban mondani, hogy “mit jelent, ha a kisvárosi Woodsboro helyett egy nagyvárosban üldöz a Ghostface”, erre Barrera lelkesen csak annyit válaszolt:

Ez hússzor olyan megalázó. Szörnyű. Mert azt is látod, hogy egy olyan városban, mint New York, mindenki a saját dolgát csinálja, és valaki segítségért kiált, és senki nem jön a segítségére. Senki sem jön segíteni, mindenki olyan, mintha azt mondaná, hogy “én ebbe nem megyek bele”. Szóval ez megalázó, mert üldöz a Ghostface, de látod az emberiséget is, és azt, hogy hogyan reagál egy ilyen helyzetben. Mindegy, azt hiszem, valószínűleg már így is túl sokat mondtam.

Melissa Barrera

Ebből úgy tűnik, hogy a Ghostface New York utcáin szeli áldozatait a folytatásban, hogy szemléltessék a készítők, mennyire elszigetelő tud lenni egy tömeg. Egyelőre nem lehet tudni, hogy ki rajta a maszk, de izgalmasnak ígérkezik a felvetés, hogy az amerikai kisvárosból ezúttal a világ egyik legnagyobb városában tér vissza a gyilkos. Nem ez lesz az első alkalom, hogy változik a helyszín. A Sikoly 2. egy egyetemi kampuszon játszódott, míg a Sikoly 3. Hollywoodban.

A cím nélküli Sikoly 6. rész forgatása a hónap elején fejeződött be, és bár a cselekményt egyelőre titok övezi. Bár szívszorító, hogy Ghostface eredeti célpontja, Sidney Prescott (Neve Campbell) nem tér vissza a hatodik filmben – miután nem tudtak megegyezni az anyagiakról -, de nagy meglepetésre Kirby Reed (Hayden Panettiere) igen, és – okkal – többet láthatjuk a Skeet Ulrich által alakított Billy Loomis-t is. Courtney Cox mint Gale Weathers, Jasmin Savoy Brown és Mason Gooding visszatérő karakterei mellett újakat is kapunk, Dermot Mulroney, Samara Weaving és Liana Liberato.

Matt Bettinelli-Opin és Tyler Gillett rendezőként tér vissza, illetve az ötödik Sikoly írói, James Vanderbilt és Guy Busick. Kevin Williamson, az eredeti első három Sikoly-film írója pedig executive producerként működik közre.

A Sikoly 6. 2023. március 31-én kerülhet a mozikba.

Sikoly
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Abigail
Előzetesek

Elszabadult a pokol az Abigail új előzetesében

Egymás után vadássza le áldozatait az Abigail névre keresztelt vámpír balerina.

Abigail
Előzetesek

Az Abigail előzetesében a Radio Silence és Melissa Barrera bemutat egy horrorfilmet egy balerina vámpírról

A gyerekek márpedig szörnyetegek is tudnak lenni, derült ki az Abigail előzeteséből.